Lüleburgaz’da Aziz Yıldırım rüzgarı esti
Bakan Yardımcısı Cuma namazını Lüleburgaz’da kıldı
Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne ek bina yapılacak
Zabıta Müdürü, Bıyıktaş’ın acı günü
Bu haber 31 Aralık 2020, Perşembe 09:02 tarihinde eklendi. 1153 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kırklarelispor’un yıldızı Görkem Bitin

Kırklarelispor’un genç yıldızı Görkem Bitin, bu sezon performansı ve attığı gollerle takımını sırtlayan isimlerin başında geliyor.
Kırklarelispor’un yıldızı Görkem Bitin  

Misli.com 2.Lig Beyz Grup’ta mücadele eden Kırklarelispor’da bir isim dikkatlerden kaçmıyor. Kırklarelispor’un 22 yaşındaki hücum oyuncusu Görkem Bitin, bu sezon performansıyla ve attığı gollerle birçok karşılaşmada takımını sırtladı. Bitin, takımının da en golcü oyuncusu durumunda.

Görkem Bitin, bu sezon lig ve kupa maçları dahil takımıyla çıktığı 13 karşılaşmada 7 gol kaydetti. Futbol hayatına Fenerbahçe U21 takımında başlayan 22 yaşındaki İzmir doğumlu forvet oyuncusu 2017-2018 sezonunda Nazilli belediyespor’a transfer olmuştu.

Nazilli Belediyespor’da 2 ve 3.Lig’de toplam 45 maçta 17 gol atan oyuncu 2019-2020 sezonunda Kırklarelispor’a transfer oldu. Geçen sezon 4 maça çıkan oyuncu golle buluşamamıştı.

Kırklarelispor’da Görkem Bitin’i, 3 golle Emre Balkı ve Atakan Arslan, 2 golle Yunus Emre Yalçın, Kubilay Akyüz ve Mert Sinan Pekesen takip ediyor.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek