Kırklareli Valisi Ekici'den Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
Milli Mücadele 105 yaşında
Güçlü Tarım, çiftçinin sorunlarını anlattı
Cavit Dedeoğlu hayatını kaybetti
Bu haber 30 Aralık 2020, Çarşamba 09:28 tarihinde eklendi. 732 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kırklarelispor, hakkını arıyor

Kırklarelispor, 1-1 berabere kaldıkları 1922 Konyaspor maçının Hakemi Metehan Alpat’ın 2 penaltı vuruşunu vermediği ve sık sık aleyhlerine düdük çaldığı yönünde açıklamalarda bulundu.
Kırklarelispor, hakkını arıyor  

Kırklarelispor cephesinden Cumartesi günü oynanan ve 1-1 sonuçlanan 1922 Konyaspor karşılaşmasının ardından maçın Hakemi Metehan Alpat’a eleştiri yapıldı. Kırklarelispor yönetiminden yapılan açıklamada “ Evimizde oynadığımız 1922 Konyaspor mücadelesinde, üzülerek belirtiyoruz ki maçın hakemi Metehan Alpat, başta 2 penaltımız olmak üzere birçok faulde aleyhimize düdük çalmıştır. Maçın hakeminin kasıtlı olarak bir hata yapmadığını düşünmek istiyoruz ancak bugün verilen kararların ligin sonuna da tesir edebilecek kararlar olduğunu belirtmek isteriz. Kırklarelispor Kulübü olarak bugüne dek hiçbir açıklamamız olmamasına karşın bugün yaşananlar bardağı taşıran son damla olmuştur. Umuyoruz ki bu yaşanılanlar; verilmeyen penaltılar, aleyhimize verilen garip kararlar, bundan sonra ki maçlarımızda tekrarlanmaz. Hakemlerimize güveniyoruz ve Türk hakemliğini destekliyoruz, her takıma aynı standartların uygulanmasını istiyoruz.” denildi.

Buğra KAYA

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek