Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 30 Aralık 2020, Çarşamba 09:25 tarihinde eklendi. 442 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Çöken istinat duvarları meclis gündeminde

CHP Kırklareli Milletvekili ve TBMM Çevre Komisyonu Üyesi Vecdi Gündoğdu, Kırklareli’nin Yenice Köyü ile Demirköy ilçesi arasında istinat duvarı çalışmaları sırasında meydana gelen çökme ve kaymaları meclis gündemine taşıdı.
Çöken istinat duvarları meclis gündeminde  

“Rezaletin sorumluları kimlerdir?”

 CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu,  konuyla ilgil yaptığı konuşmasında Kırklareli’nin Yenice Köyü ile Demirköy ilçesi arasında istinat duvarı çalışmaları sırasında meydana gelen çökme ve  kaymalar nedeniyle vatandaşların can ve mal güvenliğinin tehdit altında olduğunu belirtti.

Verdikleri soru önergesine hala yanıt alamadıklarını da sözlerine ekleyen Gündoğdu “Soru Önergemizin ardından istinat duvarının üç ayrı yerinde daha çökme ve kayma meydana gelmesi tam bir rezalettir.

 Sorumsuz, plansız ve kontrolsüz bir şekilde yapılan ve her geçen gün değişik bölgelerde meydana gelen çökme ve kaymanın sorumluları kimlerdir?

Sorumlular hakkında bugüne kadar gerekli işlemler yapılmış mıdır?” diye konuştu.

Buğra KAYA       

 

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek