Kırklareli Valisi Ekici'den Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
Milli Mücadele 105 yaşında
Güçlü Tarım, çiftçinin sorunlarını anlattı
Cavit Dedeoğlu hayatını kaybetti
Bu haber 29 Aralık 2020, Salı 09:15 tarihinde eklendi. 596 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kırklarelispor, 1 puanı kurtardı

Kırklarelispor, sezonun 17.hafta mücadelesinde konuk ettiği Karatay Termal 1922 Konyaspor’la 1-1 berabere kaldı.
Kırklarelispor, 1 puanı kurtardı  

Misli.com 2.Lig’de 17.hafta mücadeleleri geçtiğimiz hafta sonu oynanan karşılaşmalar ile tamamlandı. 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Kırklarelispor, 26 Aralık 2020 Cumartesi günü saat 13.00’da Karatay Termal 1922 Konyaspor ile karşılaştı.

Kırklareli Atatürk Stadyumu’nda oynanan mücadeleyi Adana Klasman Hakemlerinden Metehan Alpat yönetti. Alpat’ın yardımcılıklarını ise Yunus Yıldız, Nezihi Aytar ve Necati Selçuk Şahin yönetti.

Uzun zamandır mağlubiyet yüzü görmeyen ve sezon sonu hedeflerinin peşinde koşan Kırklarelispor sahaya; Umut Kaya, Serkan Sözmen, İbrahim Sürgülü, Emre Keleşoğlu, Görkem Bitin, Arda Hilmi Şengül, Yunus Emre Yalçın, Mert Sinan Pekesen, Ersel Aslıyüksek, Davut Babur, Berkan Burak Turan 11’yle çıktı.

Kırklarelispor, İbrahim Sürgülü’nün 19.dakikada kendi kalesine attığı golle 1-0 geri düştü. İlk yarı Kırklarelispor’un 1-0’lık mağlubiyetiyle tamamlandı. İkinci yarıda Ersel Aslıyüksek’i oyundan alarak Atakan Arslan’ı 11’e dahil etti. Kırklarelispor’da son haftaların formda ismi Görkem Bitin, 53.dakikada sahneye çıkarak skora denge getirdi.

Karşılaşma bu skorla tamamlandı ve Kırkalrelispor, geriye düştüğü maçta 1 puan almayı başardı. Kırkalrelispor’da Görkem Bitin, son 2 haftadır takımının kurtarıcısı rolü üstleniyor. Yeşil-beyazlılar alınan snuçla puanını 26’ya çıkararak 6.sıraya geriledi.

Buğra KAYA

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek