Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 16 Aralık 2020, Çarşamba 09:13 tarihinde eklendi. 18558 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kazım Arslantaş’dan “Dünya Döndükçe” programı

Lüleburgazlı Oyuncu ve aynı zamanda Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesinde Radyo, Tv. ve Sinema Bölümü son sınıf öğrencisi Kazım Arslantaş ve kendisi gibi yönetmen adayları olan sınıf arkadaşları Seher Öğüt, Yeliz İnanç, Hasrat Khajehvand, Kaan Kadir Baş, Kaan Kılıçaslan ile birlikte mezuniyet projesi kapsamında "Dünya Döndükçe" ismini verdikleri televizyon programının ilk iki bölümünü Çekti.
Kazım Arslantaş’dan “Dünya Döndükçe” programı  

Program  değerli konuklarla adeta canlı yayın gibi hiç kesilmeden tek seferde ve hazırlıklar dahil tam 4 saat gibi çok kısa bir sürede çekilerek aynı zamanda  bir rekora da imza atıldı.

 İlk programın konukları ünlü oyuncular Birgül Ulusoy ve Hacer Togay oldu.

 Programda format gereği kültür ve sanatın yanında güncel konular da konuşuldu. Bunların başında "Kadın Hakları, Kadına Şiddet ve Güçlü Kadın Portresi" yer aldı.

İkinci programa ise  yine ünlü oyuncular Tayfun Sav ve Ali İhsan Bozdemir konuk oldu.

 Bu programda da aynı konuların yanı sıra gündemde olan Irkçılık konuşuldu.

Program koordinatorü ve sunucusu Arslantaş: "Ekibimiz müthiş!Bütün arkadaşlarım çok yetenekli.  Enerji ve uyumumuz çok yüksek. Programımız daha şimdiden dikkat çekti. Oluşturduğumuz instagram sayfası @dunyadondukcebiz e mesajlar yağıyor ve bir çok ünlü/ünsüz kişi gerek konuk gerekse izleyici olarak katılmak istiyor. Programımız  kurgudan sonra izleyenlerle buluşacak. Destek ve bütçe sağlanırsa bu tip programları artırarak çekmeyi planlıyoruz. Sosyal projeler ilk hedefimiz" dedi.

Program katılımcılarına yapım ekibi tarafından  hazırlanan teşekkür belgeleri bizzat İletişim Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Nazife Güngör tarafından verildi.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek