Kırklareli Valisi Ekici'den Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
Milli Mücadele 105 yaşında
Güçlü Tarım, çiftçinin sorunlarını anlattı
Cavit Dedeoğlu hayatını kaybetti
Bu haber 15 Aralık 2020, Salı 09:25 tarihinde eklendi. 631 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kırlarelispor, 3 puanı 3 golle aldı

Kırklarelispor, sezonun 15.hafta mücadelesinde evinde konuk ettiği Etimesgut Belediyespor’u Görkem Bitin ve Yunus Emre Yalçın’ın golleriyle 3-0 mağlup etti.
Kırlarelispor, 3 puanı 3 golle aldı  

Mücadelesini sürdürdüğü Misli.com 2.Lig Kırmızı Grup’ta ortaya koyduğu performansla alkışları hak eden Kırklalispor, sezonun 15.hafta mücadelesinde karşılaştığı Etimesgut Belediyespor’u 3-0 mağlup etmeyi başardı.

Kırklareli Atatürk Stadyumu’nda 13 Aralık Pazar günü saat 13.00’da oynanan karşılaşmayı Orta Hakem Özgür Reha Alıcı yönetti. Alıcı’nın yardımcılıklarını ise Mehmet Pekmezci, Enes Biroğlu ve Burak Filik yaptı.

Kırklarelispor sahaya; Umut Kaya, Serkan Sözmen, İbrahim Sürgülü, Emre Keleşoğlu, Görkem Bitin, Y. Emre Yalçın, Mert Sinan Pekesen, Hamza Özdemir, Ersel Aslıyüksek, Davut Babur, Berkan Turan 11’yle çıktı.

Mücadeleye iyi başlayan ve gol için ataklar yapan ilimiz temsilcisi Kırklarelispor, karşılaşmanın 33.dakikasında Görkem Bitin’in golüyle öne geçti. İlk yarı Kırklarelispor’un 1-0 üstünlüğüyle tamamlandı.

Etimesgut Belediyesi, ikinci yarının başında oyuncu değişiklikleri yapsa da 47’de Kırklarelisporlu Yunus Emre Yalçın’In golüne engel olamadı. Skor 2-0 oldu. 66’da tekrar sahneye çıkan Görkem Bitin, kendisinin ikinci, takımının üçüncü golünü kaydetti.

Kırklarelispor, karşılaşmayı 3-0 kazandı ve mutlak galibiyet elde etti. Bu sonuçla puanını 24’e çıkaran ekip, 5.sırada yerini korudu. Bir maç eksiği bulunan temsilcimiz 6 maçtır mağlup olmazken 4 galibiyet, 2 beraberlik aldı.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek