Lüleburgaz’da Aziz Yıldırım rüzgarı esti
Bakan Yardımcısı Cuma namazını Lüleburgaz’da kıldı
Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne ek bina yapılacak
Zabıta Müdürü, Bıyıktaş’ın acı günü
Bu haber 15 Aralık 2020, Salı 09:24 tarihinde eklendi. 1202 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Gerenli’den Meclis Üyesi Aydın’a cevap

Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, AK Partili Belediye Meclis Üyesi Ömer Aydın’ın Gençlik Parkı’ndaki Kafeterya ihalesinin iptal edilmesine dair açıklamalarına cevap verdi.
Gerenli’den Meclis Üyesi Aydın’a cevap  

Ömer Aydın’ın itirazlar üzerine inceleme yapılmasaydı hata ne zaman ve nasıl tespit edilebilirdi” sorusuna Gerenli “Alışık olmadıkları bir durum. Kamuda yönetim kademesinde görev alan herkes yaptığı işin hesabını vermelidir.” cevabını verdi.

AK Partili meclis üyesi Ömer Aydın’ın Gençlik Parkı’ndaki Kafeterya ve Çay Ocağı ihalesinin iptaline ilişkin sözlerine yanıt veren Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, kamuda yönetim kademesinde görev alan herkesin yaptığı işin hesabını vermesi gerektiğini söyleyerek, “Kimseyi ötekileştirmeden dürüst, şeffaf, hesap verebilir ve adil yönetim anlayışına alışacaklar” dedi.

“Alışık olmadıkları bir durum”

Lüleburgaz Belediyesi’nin olumlu ve olumsuz, her durumda vatandaşını şeffaf belediyecilik anlayışıyla bilgilendirmeye devam edeceğini söyleyen Başkan Gerenli, AK Partili Meclis Üyesi Ömer Aydın’ın bu duruma alışık olmadığı için tepki gösterdiğini söyledi. Başkan Gerenli, “AK Parti Belediye Meclis Üyemiz sayın Ömer Aydın’ın tepkisini normal karşılıyorum. Bugüne kadar alışık olmadıkları bir durum. Kamuda yönetim kademesinde görev alan herkes yaptığı işin hesabını vermelidir. Kimseyi ötekileştirmeden dürüst, şeffaf, hesap verebilir ve adil yönetim anlayışına alışacaklar” ifadelerini kullandı.

Haber: Ertan BAYER  Fotoğraf Lüleburgaz Belediyesi

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek