Kırklareli Valisi Ekici'den Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
Milli Mücadele 105 yaşında
Güçlü Tarım, çiftçinin sorunlarını anlattı
Cavit Dedeoğlu hayatını kaybetti
Bu haber 14 Aralık 2020, Pazartesi 09:15 tarihinde eklendi. 599 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kırklarelispor’dan büyük başarı

Bu sezon Misli.com 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Kırklarelispor, ligte çıktığı 13 maçta en az gol yiyen takım olma başarısı gösterdi.
Kırklarelispor’dan büyük başarı  

Kırklarelispor bu sezon mücadelesini sürdürdüğü Misli.com 2.Lig Kırmızı Grup’ta başarılı bir performans sergiliyor. Savunma özelliğiyle dikkatleri üzerine çeken ekip, istatistikleriyle başarısını ortaya koydu. Güçlü rakiplerine karşı iyi motive olarak sahaya çıkan yeşil beyazlılar, geçtiğimiz sezon Ziraat Türkiye Kupası’nda  Ankaragücü, Gaziantep FK ve Başakşehir gibi güçlü Süper Lig takımlarını kupanın dışına itmiş, Fenerbahçe’ye elenmişti.

Bu sezon kupada Gözetepe’ye boyun eğen temsilcimiz, bu özelliğini ligin şampiyonluğa oynayan ekiplerinden Turgutluspor’u deplasmanda 3-1 yenerek sürdürdü.

En az gol yiyen takım

Savunma oyununu iyi oynayan Kırklarelispor, bu sezon ligde oynadığı 13 maçta 13 gol atarken kalesinde sadece 5 gol gördü. Kırklarelispor, bu özelliğiyle ligde en az gol yiyen takım durumunda.

Sadece 2 mağlubiyet

Kupaya erken veda eden temsilcimiz tamamen lige yöneldi. Ligde sadece Kırşehir ve Mamak’a 1-0’lık skorlarla yenilen Kırklarelispor, 5 haftadır mağlup olmadı.  Kırklarelispor’un mağlubiyetleri 7 ve 8.haftalarda üst üste geldi.

Az gollü galibiyetler

Kırklarelispor’un istatistiklerine baktığımızda ise az gollü galibiyetler aldığı görülüyor. Sadece 2 maçta 3’ün üzerinde gol olurken defansif oynayan ekip ilk yarıların hiçbirinde kalesinde birden fazla gol görmedi.

Kırklarelispor, evinde Pazarspor’u 4-0 ve deplasmanda güçlü rakibi Turgutluspor’u 3-1 mağlup etti.

Kırklarelispor’un 13 karşılaşmada 5 galibiyeti, 6 beraberliği ve 2 mağlubiyeti bulunuyor.

Buğra KAYA

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek