Kırklareli Valisi Ekici'den Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
Milli Mücadele 105 yaşında
Güçlü Tarım, çiftçinin sorunlarını anlattı
Cavit Dedeoğlu hayatını kaybetti
Bu haber 07 Aralık 2020, Pazartesi 08:52 tarihinde eklendi. 792 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kırklarelispor, 3 puanı kaçırdı

Kırklarelispor, sezonun 13.haftasında karşılaştığı lig sonuncusu Kardemir Karabükspor’la evinde golsüz berabere kaldı.
Kırklarelispor, 3 puanı kaçırdı  

Misli.com 2.Lig’de 13.hafta karşılaşmaları sona erdi. Son haftalarda puan kayıpları yaşayan Kırmızı Grup ekibi Kırklarelispor, sezonun 13.hafta mücadelesinde 3 Aralık 2020 Perşembe günü lig sonuncusu Kardemik Karabükspor’u ağırladı.

Kırklareli Atatürk Stadyumu’nda saat 13.00’da oynanan mücadeleyi Muğla Klasman Hakemlerinden Tayfun Sarı yönetti. Sarı’nın yardımcılıklarını ise Hüseyin Kıvanç Durmaz, Barış Sun, Berkay Erdemir yaptı.

Sahaya mutlak galibiyet için çıkan Kırklarelispor, karşılaşmaya; Umut Kaya, Serkan Sözmen, İbrahim Sürgülü, Kubilay Akyüz, Arda Şengül, Atakan Arslan, Y. Emre Yalçın, Mert Sinan Pekesen, Emre Balkı, Davut Babur, Berkan Turan 11’i ile başladı.

Karşılaşmadan en az 1 puan almak isteyen Kardemir Karabükspor, oyuna sert başladı. 35. dakikada Ömer Faruk Yaylacı’nın sarı kart gördüğü karşılaşmada Karabükspor’da 41’de Uğurcan Yasin Tabak, 45.dakikada Sezer Gündüz sarı kart gördü.

Karabükspor, ikinci yarıda da sert oyununu sürdürdü ve 64.dakikaya kadar iki sarı kart daha gördü. Oyun anlayışını değiştirme yoluna gitmeyen ve oyuncu değiştirmeyen yeşil-beyazlı ekip, 69’da Mert Sinan Pekesen’i oyundan alarak Ersel Aslıyüksek’i oyuna dahil etti. Son 20 dakikada gol için ataklarını sıklaştıran Kırklarelispor’un çabaları yeterli olmadı.

Karşılaşma golsüz eşitlikle tamamlandı ve iki takım da sahadan bir puanla ayrıldı.

Kırklarelispor, puanını 18’e, Karabükspor ise eksi 1’e yükseltti.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek