Kırklareli Valisi Ekici'den Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
Milli Mücadele 105 yaşında
Güçlü Tarım, çiftçinin sorunlarını anlattı
Cavit Dedeoğlu hayatını kaybetti
Bu haber 03 Aralık 2020, Perşembe 08:54 tarihinde eklendi. 821 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kırklarelispor’un rakibi Karabükspor

Kırklarelispor sezonun 13.hafta mücadelesinde bugün lig sonuncusu Kardemir Karabükspor’u konuk edecek.
Kırklarelispor’un rakibi Karabükspor  

Misli.com 2.Lig’de 13.hafta heyecanı bugün oynanacak karşılaşmalar ile tamamlanacak. Türkiye Kupası’na veda ettikten sonra lige sarılan ve iyi sonuçlar alan Kırmızı Grup ekibi Kırklarelispor, 3 Aralık 2020 Perşembe günü(bugün) 13.00’da eksi 2 puanla ligin son sırasında bulunan Kardemir Karabükspor’u ağırlayacak.

Kırklareli Atatürk Stadyumu’nda oynanacak mücadeleyi Muğla Klasman Hakemlerinden Tayfun Sarı yönetecek. Sarı’nın yardımcılıklarını Hüseyin Kıvanç Durmaz, Barış Sun ve Berkay Erdemir yapacak.

Lige beklenen başlangıcı yapamayan Kırklarelispor, 11 maç sonunda aldığı 17 puanla 9.sırada yer alırken ceza puanı bulunan Kardemir Karabükspor, eksi puanla ligin son sırasında bulunuyor.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek