Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 23 Ocak 2013, Çarşamba 09:45 tarihinde eklendi. 2358 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kenan Var adaylığını açıkladı

Lüleburgaz Ticaret Borsası’nda 2 Şubat 2013 tarihinde yapılacak olan seçimlerle ilgili olarak ilk adaylığını açıklayan Mevcut Oda Başkanı Kenan Var oldu.
Kenan Var adaylığını açıkladı
Kadrosu ile birlikte dün Lüleburgaz Ticaret Borsası’nın İstasyon Mahallesi’nde bulunan binasında bir araya gelen Kenan Var “Lüleburgaz Ticaret Borsası olarak yaptığımız çalışmalarla üreticilerimizin ufkunu açmayı hedefledik. Bunu başardık. Şimdi Üyelerimizin yaşam kalitesini yükseltecek çalışmaları hedefliyoruz. Üyelerimiz bize görev verirse bu hedeflerimizi gerçekleştireceğiz” Dedi
2009 yılında TMO Genel Müdürlüğü ile Borsa Depoculuk ve Tarım Ürünleri Pazarlama Sanayi Ticaret A.Ş. arasında 20 bin tonluk çelik siloların yapım işine başladıklarını    20 bin tonluk çelik silonun  2011 yılı itibariyle faaliyete geçirildiğini de belirten Kenan Var “ 2012 yılı Temmuz ayı itibariyle lisanslı depoculuğa geçildi. Ürün senetleri oluşturuldu. Bankalarda teminat yerine gösterilip kredi kullanılmaya başlandı. 5 Temmuz 2012 tarihinde Lüleburgaz Ticaret Borsası Hububat Teknolojileri Laboratuarı Yetkili Sınıflandırıcı Lisansı almış ve Lisanslı Depolara konulan ürünleri sınıflandırmış ve kalitesini belirlemiştir. Lisanslı Depoda depolanan ürünler için verilen ürün senetleri ile ürünü depodan çıkarmadan ürün senetleri üzerinde ciro işlemi yapılarak ürünlerin alım satımı yapılmaktadır. Üreticinin ürünün düşük fiyata satması önlendi. Ürün senedi bir yatırım aracı oldu. Şimdi; Ticaret Borsamıza Ayçiçek Yağı Ölçüm Cihazı Almayı,  Ruhsatı alınmış temeli atılmış 2 katlı bin 800 metre kare Ticaret Borsamızın Hizmet Binasını yapmayı, Ticaret Borsası Hizmet Binası içinde bulunan 220 kişilik satış salonu tertipleyip üyelerimizin hizmetine sunmayı, 2 bin 500 metre kare olan arsanın içerisinde üyelerimizin talebi halinde 60 metre kare iki katlı satış salonunun yanında yazıhaneler yapmayı,    Yarım bıraktığımız toprak laboratuarının cihazlarını alıp çalışır hale getirmeyi hedefliyor. Sizle bize görev verdiğiniz taktirde verdiğimiz diğer sözleri gerçekleştirdiğimiz gibi bu hedefleri de gerçekleştirmeyi hedefliyoruz” dedi.
Lüleburgaz Ticaret Borsası Başkan Adayı Kenan Var’ın ekibinde Ahmet Uzuntekin, Tahir Arda, Halit Vardarlı,  Necmi Kayan, Murat Karakaş, Nuri Bayram, Muharrem Tabak, Çevket Diyarbakır, Serdar Beklen, Hasan Tokatlı Hüznü Beşer, Yaşar Alper Yılmaz bulunuyor.
Ertan BAYER   
Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek