Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 01 Aralık 2020, Salı 08:49 tarihinde eklendi. 1003 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kırklarelispor, Antalya deplasmanından 1 puanla döndü

Kırklarelispor, sezonun 12.hafta mücadelesinde Serik Belediyespor’la 1-1 berabere kaldı.
Kırklarelispor, Antalya deplasmanından 1 puanla döndü  

Ziraat Türkiye Kupası’nda Süper Lig ekibi Göztepe’ye 2-0 mağlup olarak kupadan elenen ancak lige sarılan ve üst üste 2 galibiyet elde eden ilimiz temsilcisi Kırklarelispor, sezonun 12.haftasında 29 Kasım 2020 Pazar günü Serik Belediyespor’la karşılaştı.

Antalya İsmail Ogan Stadyumu’nda saat 13.00’da oynanan mücadeleyi TFF Hakemlerinden Furkan Aksuoğlu yönetti. Aksuoğlu’nun yardımcılıklarını Ünal Doğru, Ali Rıza Öztürk ve Şahin Berker yaptı.

Kırklarelispor karşılaşmaya; Umut Kaya, Serkan Sözmen, İbrahim Sürgülü, Emre Keleşoğlu      , Görkem Bitin, Atakan Arslan, Y. Emre Yalçın, Mert Sinan Pekesen, Hamza Özdemir, Ersel Aslıyüksek ve Davut Babur 11’yle çıktı.

Galibiyet serisini 3 maça çıkarmak isteyen Kırklarelispor, karşılaşmaya iyi başlayan taraf oldu. Kırklarelispor 38.dakikada Görkem Bitin’in golüyle 1-0 öne geçti. Yeşil-beyazlı ekipte Mert Sinan Pekesen, 43. Ve Hamza Özdemir 45+6.dakikada sarı kart gördü. İlk yarı bu skorla tamamlandı.

Serik Belediyespor iknici yarıya Erkan Şahin-Sinan Özkan değişikliği ile başladı. Kırklarelispor’da Hamza Özdemir’I oyundan alarak Arda Şengül’ü oyuna dahil etti.Kırklarelispor’da 56.dakikada Umut Kaya, Serik Belediyesi’nde 58’de Sefa Narin sarı kart gördü. Skoru korumak isteyen Kırklarelispor, Ersel Aslıyüksek yerine Emre Balkı’yı, Atakan Arslan yerine de Kubilay Akyüz’ü oyuna aldı.

68.dakikaya kadar oyunun üstünlüğünü elinde tutan Kırklarelispor, Serik Belediyespor’dan Sinan Kalaycı’nın 68.dakikada attığı golle üstünlüğünü kaybetti ve skora eşitlik geldi. Kırkalrelispor’da 60.dakikada sarı kart gören ilk golün sahibi Görkem Bitin, 84.dakikada ikinci sarı kartı görerek oyundan atıldı. Karşılaşma bu skorla sona erdi ve Kırklarelispor puanını 17’ye, Serik Belediyespor ise 20’ye çıkardı.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek