Kırklareli Valisi Ekici'den Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
Milli Mücadele 105 yaşında
Güçlü Tarım, çiftçinin sorunlarını anlattı
Cavit Dedeoğlu hayatını kaybetti
Bu haber 30 Kasım 2020, Pazartesi 09:18 tarihinde eklendi. 897 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Taraftardan Kırklarelispor’a destek

Kırklarelispor taraftar grubu “Marya 39”, kupada oynanan Göztepe maçı öncesi takıma bağışta bulundu.
Taraftardan Kırklarelispor’a destek  

Kırklarelispor, geçtiğimiz gün Ziraat Türkiye Kupası 4.Tur’unda Süper Lig ekibi Gözetepe Spor Kulübü’yle karşılaştı. Trakya’yı Ziraat Türkiye Kupası’nda temsil eden tek takım olan Kırklarelispor, deplasmanda karşılaştığı Göztepe’ye 2-0 yenilerek boyun eğdi. Kırklarelispor’un da elenmesiyle Trakya takımları kupaya veda etti.

İzmir’de oynanan karşılaşmaya korona virüs pandemisi nedeniyle seyirci alınmadı. Takımını tribünde destekleyemeyen Kırklarelispor taraftar grubu “Marya 39”, karşılaşma öncesi bir bütçe oluşturup takıma bağışta bulundu.

Bununla ilgili açıklamada bulunan Kırklarelispor Başkanı Volkan Can “Pandemi sebebiyle taraftarlarımızdan yoksun kalmamız kulübümüzü ve futbolcularımızı ciddi bir şekilde etkiledi. "Marya 39” taraftar grubumuzun kendi aralarında bir bütçe oluşturup, kulübümüze katkı sağlamış olmaları bizim için çok değerli bir destek olmuştur. Maddiyatın önemli olmadığını, bu "destek düşüncesinin” çok değerli olduğunu düşünüyorum. Biz bir ve beraber olursak bu kulübü daha üst seviyede tutabiliriz. Bu ince düşünceleri için Marya 39 taraftar grubumuza çok teşekkür ediyorum, iyi ki varsınız” dedi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek