Kırklareli Valisi Ekici'den Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
Milli Mücadele 105 yaşında
Güçlü Tarım, çiftçinin sorunlarını anlattı
Cavit Dedeoğlu hayatını kaybetti
Bu haber 28 Kasım 2020, Cumartesi 09:06 tarihinde eklendi. 975 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kırklarelispor, son dakikalarda yıkıldı

Geçtiğimiz sezon Ziraat Türkiye Kupası’nda(ZTK) ortaya koyduğu performansla çeyrek finale kadar yükselen Kırkalrelispor, bu sezon deplasmanda Göztepe’ye 2-0 mağlup olarak kupaya 4.Tur’da veda etti.
Kırklarelispor, son dakikalarda yıkıldı  

Ziraat Türkiye Kupası’nda mücadelesini sürdüren tek Trakya temsilcisi olan Kırklarelispor, kupanın 4.Tur’unda 26 Kasım 2020 Perşembe günü Süper Lig ekibi Göztepe’yle karşılaştı. İzmir Gürsel Aksel Stadyumu’nda saat 21.00’da oynanan karşılaşmayı TFF Hakemlerinden Alper Çetin yönetti. Çetin’in yardımcılıklarını Suat Güz, Mert Bulut ve Ömer Kocabey yaptı.

Karşılaşma ASpor’dan naklen yayınlandı.

Ev sahibi Göztepe sahaya Titi, Kubilay Sönmez                , Mossoró, Z. Tripić, B. Megyeri, L. Gassama, Atınç Nukan, Burak Süleyman,D. Bureković, Efe Binici, S. Napoleoni 11’yle çıktı.

Temsilcimiz Kırklarelispor ise sahaya Serkan Sözmen, İbrahim Sürgülü, Emre Keleşoğlu, Kubilay Akyüz, Y. Emre Yalçın, Kubilay Anteplioğlu, Mert Sinan Pekesen, Hamza Özdemir, Emre Balkı, Sercan Türkeri, Davut Babur 11’ini sürdü.

Karşılaşma her ik takım için de dengeli başladı. Gol atıp tur için erken avantaj elde etmek isteyen iki takım ilk yarı birbirine üstünlük sağlayamadı ve karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 berabere sonuçlandı.

Göztepe’de 49.dakikada Efe Binici sarı kart gördü. Turu hedefleyen Göztepespor, 56.dakikada iki oyuncu değişikliğine giderek Burak Süleyman yerine Guilherme’yi, Efe Binici yerine Soner Aydoğdu’yu oyuna aldı.

64.dakikada Kırklarelispor’da Sercan Türkeri’nin yerine oyuna Ersel Aslıyüksek oyuna dahil olurken Göztepe, 73.dakikada Kubilay Sönmez yerine Yalçın Kayan, Tripic yerine de Halil Akbunar oyuna girdi.

Temsilcimiz Kırklarelispor, 83.dakikaya kadar şansını korudu ancak Göztepe’de 73’te oyuna giren Halil Akbunar, 10 dakika sonra takımını öne geçiren golü kaydetti. Uzatma dakikalarını umudunu koruyan temsilcimiz, uzatma dakikalarında gelişen pozisyonda penalty kararı çıkmasıyla umudunu yitirdi. Guilherme, 90+4.dakikada penaltıdan gol atarak skoru 2-0 yaptı.

Karşılaşma bu skorla tamamlandı ve Kırklarelispor, kupaya 4.Tur’da veda etti.

Haber Buğra KAYA Fotoğraf Göztepe SK

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek