Kırklareli Valisi Ekici'den Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
Milli Mücadele 105 yaşında
Güçlü Tarım, çiftçinin sorunlarını anlattı
Cavit Dedeoğlu hayatını kaybetti
Bu haber 24 Kasım 2020, Salı 09:17 tarihinde eklendi. 875 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kırklarelispor, sıradaki rakibini bekliyor

Kırklarelispor, Ziraat Türkiye Kupası 4.Eleme Turu mücadelesinde 26 Kasım Perşembe günü Süper Lig ekibi Gözetepe’yle karşılaşacak.
Kırklarelispor, sıradaki rakibini bekliyor  

Geçtiğimiz sezon Ziraat Türkiye Kupası’nda(ZTK) Başakşehir gibi güçlü bir Süper Lig ekibini eleyen ve çeyrek finalde karşılaştığı Fenerbahçe’ye elenen Kırklarelispor, kupada ki başarısını bu sezonda sürdürmek istiyor.

Bu başarısını daha da ileri taşımak için hazırlıklarını sürdüren Trakya temsilcisi, Ziraat Türkiye Kupası 4.Tur’unda eşleştiği Süper Lig ekibi Göztepe’yle 26 Kasım 2020 Perşembe günü 21.00’da karşılaşacak.

Karşılaşma tek maç eleminasyon usulüne göre oynanacak.

İzmir Gürsel Aksel Stadyumu’nda oynanacak mücadeleyi Kocaeli Üst Klasman Hakemlerinden Hakem Alper Çetin yönetecek. Çetin’in yardımcılıklarını Suat Güz, Mert Bulut ve Ömer Kocabey yapacak.

Kırklarelispor, bu sezon Ziraat Türkiye Kupası’na 3.Tur’dan başlamış ve karşılaştığı 1.Lig ekibi Ümraniyespor’u 1-0 mağlup etmişti.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek