Kırklareli Valisi Ekici'den Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
Milli Mücadele 105 yaşında
Güçlü Tarım, çiftçinin sorunlarını anlattı
Cavit Dedeoğlu hayatını kaybetti
Bu haber 16 Kasım 2020, Pazartesi 16:17 tarihinde eklendi. 559 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Başkan Gerenli “Online” zirvede

Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, bu yıl koronavirüs salgını nedeniyle online olarak düzenlenen ve Türkiye ile Avrupa Birliği üyesi ülkelerden 23 yerel yönetim kuruluşunun katıldığı “Uluslararası Şehir Eşleştirme Zirvesi’ne” ekip arkadaşlarıyla birlikte katıldı.
Başkan Gerenli “Online” zirvede  

Türkiye ve AB arasında Şehir Eşleştirme Projesi kapsamında Türkiye’den ve AB üyesi ülkelerden 23 yerel yönetim kuruluşunun katıldığı “Uluslararası Şehir Eşleştirme Zirvesi” bu yıl koronavirüs salgını nedeniyle online düzenlendi. Gerçekleşen zirveye koordinatör faydalanıcı olarak Lüleburgaz Belediyesi de katıldı. Zirvede Lüleburgaz Belediyesi’ni temsilen Başkan Gerenli ve ekip arkadaşları yer aldı.

Sürdülebilir işbirliği

Gerçekleştirilen “Uluslararası Şehir Eşleştirme Zirvesi – TWINT Online” da hedeflenen paneller ve tematik sunumlar ile yerel yönetimler arasında etkin, çözüm odaklı ve sürdürülebilir işbirliği mekanizmalarının oluşturulması ve şehir eşleştirme faaliyetlerinin sürdürülebilir kalkınma hedefleriyle uyumlu şehirleşmeye katkı sunulması hedefleniyor.

TWINT Online hakkında

“Sürdürülebilir Şehir Eşleştirme” temasıyla gerçekleştirilen “Uluslararası Şehir Eşleştirme Zirvesinde – TWINT Online”, Dışişleri Bakanlığı AB Başkanlığı, Türkiye Belediyeler Birliği, Vilayetler Birliği, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yerel Yönetimler Genel Müdürlüğü ile Avrupa’daki yerel yönetim birlikleri, Türkiye ve AB üyesi ülkelerinden yerel yönetimler, uluslararası şehir ağları, sivil toplum örgütleri ve üniversite temsilcileri ile bir araya geldi. Ayrıca, hibe almaya hak kazanan 23 yerel yönetimin projelerini tanıttığı fuar alanında Lüleburgaz Belediyesi de "Sanatla Birleşen Kültürler TR2014/DG/01/A1-02/043" projesi ile yerini aldı. Fuar alanı için https://twingrants.org/#holes adresi üzerinden online ziyaret gerçekleştirilebilir.

Haber Buğra KAYA Fotoğraf Lüleburgaz Belediyesi

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek