Kırklareli Valisi Ekici'den Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
Milli Mücadele 105 yaşında
Güçlü Tarım, çiftçinin sorunlarını anlattı
Cavit Dedeoğlu hayatını kaybetti
Bu haber 14 Kasım 2020, Cumartesi 15:54 tarihinde eklendi. 1144 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kırklarelispor, deplasmanda galip geldi

TFF 2.Lige ekiplerinden Kırklarelispor, sezonun 10.haftasında karşılaştığı Elazığspor’u deplasmanda 1-0 yenerek üst üste ikinci galibiyetini elde etti.
Kırklarelispor, deplasmanda galip geldi  

2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden ilimiz temsilcisi Kırklarelispor, deplasmanda Elazığspor’la karşılaştı. Doğukent Çım Saha Stadyumu’nda oynanan karşılaşmayı Erhan Kutlu yönetti. Kutlu’nun yardımcılıklarını Mehmet Mithat Levent, Mehmet Şengül ve Mikail Cihangir yaptı.

Sahaya                 Umut Kaya, Serkan Sözmen, İbrahim Sürgülü, Görkem Bitin, Atakan Arslan, Y. Emre Yalçın, Mert Sinan Pekesen, Hamza Özdemir, Emre Balkı, Davut Babur, Berkan Turan 11’yle öıkan Kırklarelispor 34.dakikada Emre Balkı’nın golüyle 1- öne geçti. Karşılaşmanın ilk yarısı da bu skorla tamamlandı.

Maçın ikinci yarısında iki takımda oyuncu değişikliklerine gitti. Kırklarelispor, farkı artırmaya çalışırken Elazığspor gol bularak skora denge getirmek için mücadele etti. Elazığspor’da 77.dakikada sarı kart gören Murat Ceylan 88.dakikada kırmızı kart görerek oyundan atıldı.

Karşılaşma bu skorla tamamlandı ve Kırklarelispor, ligde üst üste 2.galibiyetini aldı.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek