Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 13 Kasım 2020, Cuma 16:23 tarihinde eklendi. 1145 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

“Köy okulları açılmalıdır”

Lüleburgaz’ın sevilen simalarından Hakan Dedeoğlu, köy köy gezerek incelemelerini sürdürüyor. Babaeski’nin Karacaoğlan köyüne giderek kapalı olan köy okulunu inceleyen Dedeoğlu, köy okullarının açılması ve geleceğe ışık tutması gerektiğini söyledi.
“Köy okulları açılmalıdır”  

Köy okuluyla ilgili izlenimlerini aktaran Dedeoğlu “Okul köyün en güzel yeri ve derenin hemen yanına yapılmış.  Bugün bakımsız, kapalı ve sessiz bir şekilde gelecekteki kaderini bekliyor..

Okulun yeri köyün tam ortası aslında çokta hakim bir nokta. Okulun gelecek adına daha fazla zaman kaybetmeden doğru bir şekilde restore edilmesi ve hayata katılması gerekmektedir.

Atatürk büstünün hali içler acısı

Asıl önemli konuda Atatürk büstünün bakımsızlığı ve sahipsizliği gerçekten üzüntü vericiydi. Eğer okul kısa sürede ele alınmayacaksa “Atatürk büstü” geçici olarak kaldırılmalı ve restore edildikten sonra yeniden konulmalıdır. Bu bir çok köyümüzde yaşanan çok önemli bir sorun.

Kısacası yetkililerin en kısa sürede yaşanan bu soruna genel bir çözüm bulmaları gerekmektedir. Geleceğimize sahip çıkalım. Saygılarımla.” diye konuştu.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek