Kırklareli Valisi Ekici'den Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
Milli Mücadele 105 yaşında
Güçlü Tarım, çiftçinin sorunlarını anlattı
Cavit Dedeoğlu hayatını kaybetti
Bu haber 11 Kasım 2020, Çarşamba 08:58 tarihinde eklendi. 841 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Yeşil-beyazlıların rakibi Pendik

Kırklarelispor, ligin 9.hafta karşılaşmasında bugün Pendikspor’u ağırlayacak.
Yeşil-beyazlıların rakibi Pendik  

Misli.com 2.Lig’te 9.hafta karşılaşmaları 11 Kasım 2020 Çarşamba günü(bugün) oynanacak karşılaşmalarla tamamlanacak. 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadelesini sürdüren ilimiz temsilcisi Kırklarelispor, bugün saat 13.00’da Pendikspor’u ağırlayacak.

Kırklareli Atatürk Stadyumu’nda oynanacak mücadeleyi Hakem Mustafa Murat Oğuz yönetecek. Oğuz’un yardımcılıklarını Niyazi Atakan Ataseven, Ferhat Çalar ve Doğukan Yıldırım yapacak.

8 maç sonunda 10 puan toplayan Kırklarelispor, 11.sırada bulurken aynı puana sahip Pendikspor 13.sırada yer alıyor. Orta sıraları ilgilendiren maçta bir tarafın galip gelmesi durumunda üst sıralara yükselme şansı bulunuyor.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek