Kırklareli Valisi Ekici'den Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
Milli Mücadele 105 yaşında
Güçlü Tarım, çiftçinin sorunlarını anlattı
Cavit Dedeoğlu hayatını kaybetti
Bu haber 10 Kasım 2020, Salı 08:56 tarihinde eklendi. 824 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kırklarelispor’a kupada sıkı rakip

Kırklarelispor, Ziraat Türkiye Kupası 4.Turunda Süper Lig ekibi Göztepe’yle eşleşti.
Kırklarelispor’a kupada sıkı rakip  

Ziraat Türkiye Kupası 4.Eleme Turu Kura Çekimi geçtiğimiz günlerde TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Salonu'nda yapıldı. Kura çekimi, TFF Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Erdem, TFF Futbol Gelişim Direktörü Oğuz Çetin ile Milli Takım ve Galatasaray'ın eski Kaptanı Selçuk İnan tarafından gerçekleştirildi.

Yapılan kura çekiminde Ziraat Türkiye Kupası’nda yoluna devam eden tek Trakya temsilcisi olan Kırklarelispor, Süper Lig ekibi Göztepe ile eşleşti. Tek maç eleminasyon sistemine göre oynanan maçlar 24-25-26 Kasım tarihlerinde gerçekleşecek.

Ziraat Türkiye Kupası’na 3.Turdan başlayan Kırklarelispor, geçtiğimiz hafta Ümraniyespor’u deplasmanda 1-0 yenerek tur atlamıştı. Kırklarelispor, ZTK 4.Turunda güçlü rakibi Göztepe’yi de eleyerek kupa macerasını sürdürmek istiyor.

Ergene Velimeşespor, ZTK 3.Turunda Karacabey’e 3-0 yenilerek kupaya erken veda etmişti. Tekirdağspor, ZTK 1 ve 2.Tur maçlarını kazanıp 3.Turda Giresunspor’a 2-0 mağlup olmuş, Edirnespor ise 1.Turda 1877 Alemdağspor’a uzatmada mağlup olarak kupaya en erken veda eden Trakya takımı olmuştu.

Buğra KAYA

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek