Kırklareli Valisi Ekici'den Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
Milli Mücadele 105 yaşında
Güçlü Tarım, çiftçinin sorunlarını anlattı
Cavit Dedeoğlu hayatını kaybetti
Bu haber 07 Kasım 2020, Cumartesi 09:01 tarihinde eklendi. 973 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kupada tek Trakyalı!

Kırklarelispor, Ziraat Türkiye Kupası 3.Tur karşılaşmaları sonunda yoluna devam eden tek Trakya takımı oldu.
Kupada tek Trakyalı!  

Ziraat Türkiye Kupası(ZTK) 3.Tur maçları 5 Kasım Perşembe günü oynanan karşılaşmalar ile tamamlandı. Ziraat Türkiye Kupası’nda Trakya’yı Misli.com 2.Lig ekiplerinden Kırklarelispor ile Ergene Velimeşespor ve Misli.com 3.Lig ekiplerinden Tekirdağspor ile Edirne Belediyesi PAŞ Edirnespor temsil etti.

ZTK 3.Tur’un sonunda yoluna devam eden tek Trakya takımı Kırklarelispor oldu.

ZTK 1.Turunda Bayrampaşa’yı uzatmalarda 2-1 yenen Tekirdağspor, 2.Turunda Silivrispor’u da 2-1 geçmiş ancak 3.Tur’da Giresunspor’a 2-0 yenilerek kupaya veda etmişti.

Ergene Velimeşespor, 3.Tur’da evinde Karacabey Belediyespor’a 3-0 mağlup olarak kupaya erken veda etti.

Edirne Belediyesi PAŞ Edirnespor 1.Tur’da uzatma dakikalarında yediği golle 1877 Alemdağspor’a mağlup olarak 1.Turda kupa veda etmişti.

Kırklarelispor ise 3.tur’da başladığı kupa serüveninde ilk rakibi olan TFF 1.Lig takımı Ümraniyespor’u 1-0’la geçerek yoluna devam etti. Kırklarelispor, 4.Tur’da mücadelesini sürdürecek.

Buğra KAYA

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek