Kırklareli Valisi Ekici'den Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
Milli Mücadele 105 yaşında
Güçlü Tarım, çiftçinin sorunlarını anlattı
Cavit Dedeoğlu hayatını kaybetti
Bu haber 05 Kasım 2020, Perşembe 09:10 tarihinde eklendi. 860 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kirklarelispor tur atladı

Kırklarelispor, Ziraat Türkiye Kupası(ZTK) 3.Tur eşleşmesinde karşılaştığı Ümraniyespor’u 1-0 yenerek kupada yoluna devam etti.
Kirklarelispor tur atladı  

Misli.com 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden ilimiz temsilcisi Kırklarelispor, Ziraat Türkiye Kupası(ZTK) 3.Tur eşleşmesinde 4 Kasım 2020 Çarşamba günü(dün) TFF 1.Lig ekibi Ümraniyespor’la karşılaştı.

Ümraniye Şehir Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Batuhan Gültek yönetti. Gültek’in yardımcılıklarını Kerem Candaş, Harun Reşit Güngör ve Metin Ateş yaptı.

Geçtiğimiz sezon kupada harika bir performans ortaya koyan yeşil-beyazlılar, kupa başarısını tekrarlamak için sahaya çıktı. Kırklarelispor sahaya İbrahim Sürgülü, Emre Keleşoğlu, İsmail Ayaz, Görkem Bitin, Hakan Arslan, Kubilay Anteplioğlu, Mert Sinan Pekesen, Hamza Özdemir, Ersel Aslıyüksek, Sercan Türkeri, Berkan Turan 11’yle çıktı.

İki takımın da gol arayışlarının sonuçsuz kalmasıyla Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 eşitlikle sonuçlandı. İkinci yarıda 61.dakikada Ümraniyespor’dan Emirhan Çalışkan sarı kart gördü.  Ümraniyespor’da 62.dakikada Hüseyin Çolak oyundan alınarak Fenerbahçe’de de yıllarca top koşturmuş yıldız oyuncu Moussa Sow oyuna girdi.

Gol arayan Kırklarelispor’da 68.dakikada İsmail Ayaz yerini Y.Emre Yalçın’a, 71.dakikada Görkem Bitin yerini Kubilay Akyüz’e bıraktı.

Ümraniyespor’da sarı kartı bulunan Emirhan Çalışkan 75.dakikada oyunan alınarak Batuhan Arslan, oyuna dahil edildi. Kırklarelispor, 86.dakikada gelişen atakta Ersel Aslıyüksek’in attığı golle güçlü rakibine karşı öne geçti.

Gol arayan Ümraniyespor’da 88.dakikada Camara yerini Gomis’e bıraktı. 90+1’de sarı kart gören BErkan Turan yerini Davut Babur’a bıraktı. 90+5’te ise son fırsatlarını değerlendirmek isteyen Ümraniyespor’da Turgut Doğan Şahin sarı kart gördü. Karşılaşma bu skorla tamamlandı ve Kırklarelispor, Ziraat Türkiye Kupası’nda bir üst tura çıktı.

Haber Buğra KAYA Fotoğraf AA

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek