Kırklareli Valisi Ekici'den Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
Milli Mücadele 105 yaşında
Güçlü Tarım, çiftçinin sorunlarını anlattı
Cavit Dedeoğlu hayatını kaybetti
Bu haber 03 Kasım 2020, Salı 09:01 tarihinde eklendi. 712 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kırklarelispor, deplasmanda mağlup

Kırklarelispor, ligin 8.haftasında deplasmanda karşılaştığı Mamak FK’ya 1-0 mağlup olarak üst üste 2 maçtan yenilgiyle ayrıldı.
Kırklarelispor, deplasmanda mağlup  

Misli.com 2.Lig Kırmızı Grup’ta ilimizi temsil eden Kırklarelispor, ligin 8.hafta karşılaşmasında 31 Ekim Cumartesi günü 13.00’da Mamak Futbol Kulübü’yle karşılaştı. Çubuk İlçe Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Raşit Yorgancılar yönetti. Yorgancılar’ın yardımcılıklarını Kerem İlitangil, Mustafa Güçer ve Berkan Çetin yaptı.

Geçtiğimiz hafta ilk mağlubiyetini alan Kırklarelispor, bu karşılaşmada sahaya ; Umut Kaya, Davut Babur, Serkan Sözmen, Arda Hilmi Şengül, İbrahim Sürgülü, Berkan Burak Turan, Emre Keleşoğlu, Yunus Emre Yalçın Ersel Aslıyüksek, Atakan Arslan, Emre Balkı 11’yle çıktı.

Karşılaşmanın ilk yarısında iki takım da birbirine üstünlük sağlayamadı.Karşılaşmanın 65.dakikasında Mamak FK, Özkan Toprak’In şutunda bulduğu golle 1-0 öne geçti. Sert bir oyun anlayışı benimseyen Mamak FK’da 5 oyuncu sarı akrt görürken, 90+4.dakikada ikinci sarı kartı gören Mahmut Altınkaya oyundan ihraç edildi.

Yeşil-beyazlılar skoru değiştiremeyince maçtan 1-0 yenik ayrıldı ve üst üste ikinci mağlubiyetini aldı. Kırklarelispor 3 maçta 1 puan toplayabildi.

Buğra KAYA

 

 

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek