Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 31 Ekim 2020, Cumartesi 09:04 tarihinde eklendi. 666 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kırklareli’nde sokak hayvanları belediyeye sığındı

Kırklareli Belediyesi kentte etkili olan sağanak dolayısıyla hizmet binasının kapılarını sokak hayvanlarına açtı.
Kırklareli’nde sokak hayvanları belediyeye sığındı  

Belediye binası önünde yağmurdan korunmaya çalışan köpeklerin olduğunu fark eden belediye çalışanları, hayvanların giriş katına girmelerini sağladı.

Bina içerisine giren iki köpek bir süre camdan dışarıyı izledi. Ardından uykuya dalan köpekleri gören vatandaşlar cep telefonlarıyla bu anları görüntüledi.

Belediye Başkan Vekili Arda Kolcular, gazetecilere yaptığı açıklamada, can dostlarına her zaman olduğu gibi bugün de sahip çıktıklarını söyledi.

Belediye hizmet binası kapılarının yağış dinene kadar sokak hayvanlarına açık tutulacağını ifade eden Kolcular, tüm vatandaşları sokak hayvanlarına sahip çıkmaya davet etti.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek