Devlet Hastanesi’nden  Hemşireler Günü kahvaltısı
Vali Ekici, muhtarlarla buluştu
Cavit Dedeoğlu toprağa verildi
Başkan Gerenli, izne çıktı
Bu haber 19 Ekim 2020, Pazartesi 09:35 tarihinde eklendi. 662 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Güncer “Kitap Kampanyası Bir Dayanışma Örneğidir”

CHP Kırklareli İl Başkanı Alaaddin Güncer, CHP Lüleburgaz İlçe Kadın Kolları tarafından geçtiğimiz hafta çocuklara dağıtılmak üzere başlatılan kitap toplama kampanyasına destek verdi.
Güncer “Kitap Kampanyası Bir Dayanışma Örneğidir”  

İl başkan yardımcıları ve Kadın Kolları İl Başkanı Gül Şengün ile birlikte Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’na ziyarette bulunan Güncer yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Koronavirüs salgını dolayısıyla toplum olarak zor bir dönemden geçiyoruz. Bugün her zamankinden daha çok dayanışmaya ihtiyacımız var. Lüleburgaz Kadın Kolları’mız da bu süreçte elinden gelen gayreti göstererek çok anlamlı bir kampanyanın öncüsü oldu. Lüleburgaz Kadın Kolları Başkanımız Güzeri Yılmazoğlu başta olmak üzere emeği geçen tüm kadın kollarımıza çok teşekkür ederim. Okuduğumuz ya da okunmasını istediğimiz kitapları buraya getiriyoruz, burada dezenfekte ve paketleme işlemi gerçekleştikten sonra ise ihtiyacı olan herkes bu kitapları alabilecek. 29 Ekim’e kadar devam edecek olan bu anlamlı kampanyaya partililerimizin destek vermesi çağrısında bulunuyorum. Bu aynı zamanda sadece bir kitap toplama ve dağıtma organizasyonu değil, bir dayanışma örneğidir. Bugün biz de bu dayanışmaya CHP Kırklareli İl Başkanlığı olarak katkı sağladık” dedi.

Buğra KAYA

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek