Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 15 Ekim 2020, Perşembe 09:10 tarihinde eklendi. 681 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kadın Meclisi’nden kitap kampanyasına destek

Lüleburgaz Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri, 12 Ekim 2020 Pazartesi günü CHP İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek CHP İlçe Kadın Kolları’nın düzenlediği kitap toplama etkinliğine destek verdi.
Kadın Meclisi’nden kitap kampanyasına destek  

Lüleburgaz Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı NükhetTufan Cebelli ve Kadın Meclisi üyeleri, CHP Kadın Kolu üyelerini ziyaret etti. Ziyarette bir araya gelen üyeler, bir süre sohbet ederek kadın hakları, İstanbul Sözleşmesi, kadına yönelik uygulanan şiddet ve İstanbul Sözleşmesinin yürürlükte kalmasının gerekliliği gibi konular üzerinde konuştu.

Ziyarette; CHP Kadın Kolu Başkanlığı’nın düzenlediği ve köylerde yaşayan çocuklar başta olmak üzere Lüleburagzlı çocuklara ve gençlere ulaşacak olan “Kitap En İyi Arkadaştır, Bir Kitapta Sen Okut” isimli kampanyaya kitap bağışında bulunarak destek oldu.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Lüleburgaz Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nükhet tufan Cebelli “ Lüleburgaz Kent Konseyi Kadın Meclisi olarak Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kollarının “Kitap en iyi arkadaştır,bir kitapta sen okut”etkinliğine destek olmak için kitaplarımızı aldık ve misafirleri olduk. Güzel karşılamaları ve samimi sohbetleri ,herşeyden önce Lüleburgaz’da ki kadınlarımız için bir arada olabilmenin mutluluğunu yaşadık.” dedi.

Buğra KAYA

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek