Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 09 Ekim 2020, Cuma 08:52 tarihinde eklendi. 851 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP’li kadınlar, toplantıda buluştu

CHP Kırklareli İl Kadın Kolları, düzenlediği kahvaltı etkinliğiyle ilçe kadın kolları başkanlarıyla bir araya geldi. Kahvaltı sonrasında il merkezinde toplantı gerçekleştirdi.
CHP’li kadınlar,  toplantıda buluştu  

İlçe Kadın Kollarıyla Kahvaltılı Toplantı

CHP Kırklareli İl Kadın Kolları Başkanı Gül Şengün ve yönetiminin almış olduğu kararla daha önceden yapılması planlanan ilçe kadın kollarıyla kahvaltı programı 7 Ekim Çarşamba günü gerçekleşti. İlçelerden gelen kadın kolları başkanlarına ev sahipliği yapan Şengün, kahvaltı sonrasında CHP Kırklareli İl Başkanlığı’nda toplantı gerçekleştirdi.

Pandemi Dönemindeki Faaliyetler Görüşüldü

Koronavirüs pandemisi nedeniyle fiziki olarak çok fazla bir araya gelemeyen kadın kolları, salgın döneminde ilçelerinde yapmış oldukları çalışmaları birbirine aktardı. CHP ilçe kadın kolları başkanları gelecekte neler yapılması gerektiğini de öneri olarak Kadın Kolları İl Başkanı Gül Şengün’e iletti.

“Kadına Yönelik Şiddettin Önüne Geçilmesi İçin Hep Birlikte Mücadele Edeceğiz”

Kadına yönelik şiddetin artık son bulması için Kırklareli il genelinde hep birlikte bir farkındalık çalışması yürütülmesinin gerekliliğini dile getiren kadın kolları başkanlarına destek veren Kırklareli İl Kadın Kolları Başkanı Gül Şengün : “Ülkemizde maalesef ki kadınlarımıza yönelik şiddet aralıksız devam ediyor. Gün geçmiyor ki kadına yönelik şiddet haberlerine rastlamayalım. Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Örgütleri olarak bize düşen görev kadınlarımızın maruz kaldığı şiddetin önüne geçmek adına farkındalık yaratan ve toplumu bu konuda bilgilendiren çalışmalar yapmaktır. Bu nedenle CHP Kırklareli Kadın Kolları olarak ilçe kadın kollarımızın değerli fikirleri bizim için önemli” dedi.

“Birlikte Güçlüyüz, Birlikte Başaracağız”

Gelecekte neler yapılması gerektiğinin de konuşulduğu toplantı sonrasında basına bilgi veren Kadın Kolları Başkanı Gül Şengün şu açıklamada bulundu: “Bugün bize bu ortamı sağlayan ve her zaman yanımızda olan İl Başkanımız Sayın Alaaddin Güncer başta olmak üzere il yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ederim. Bizler birlikte güçlüyüz. Tek amacımız iktidar yolundaki partimizin çalışmalarına kadın örgütleri olarak en iyi katkıyı sağlamaktır. Özellikle de il kadın kolları yönetim kurulunda birlikte çalıştığım, yol arkadaşlarıma, yoldaşlarıma ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Onlar her türlü fedakarlığı üstlenerek başarılı çalışmalarımıza yön veriyor. Bugün ilçelerimizden gelerek toplantımıza katkı sağlayan ve gece-gündüz demeden ilçelerinde kadın örgütlerini belli bir noktaya getirmeye çalışan tüm kadın kollarımıza ayrı ayrı teşekkür ederim. Biz, birlikte güçlüyüz, birlikte başaracağız ve hep birlikte partimizin iktidar için mücadele edeceğiz”

 Toplantıya CHP Kırklareli İl Kadın Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Seda Düzyol da katılım sağladı.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek