Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 08 Ekim 2020, Perşembe 16:05 tarihinde eklendi. 562 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Başkan’dan kitap bağışı

Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, CHP Lüleburgaz İlçe Kadın Kolları’nın başlattığı “Bir Kitap da Sen Bağışla” kampanyasına 15 kitap bağışlayarak destek oldu.
Başkan’dan kitap bağışı  

Başkan Gerenli, 6 Ekim 2020 Salı günü CHP İlçe Binasını ziyaret ederek kitapları CHP Kadın Kolları Yönetimi’ne teslim etti.

Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız ve gençlerimiz için kitap bağışında bulunduk. Lüleburgazlıları bu anlamlı kampanyaya destek olmaya davet ediyorum” dedi.

Atatürk vurgusu

Gerenli’nin bağışladığı kitaplar arasında Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Nutuk” adlı ölümsüz eseri de yer aldı. Gerenli, “Burada gerçekleştirilen etkinlik çocuklarımızın ve gençlerimizin bilgiye ulaşmasında çok önemli bir yere sahip. Bu nedenle geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız ve gençlerimiz için kitap bağışında bulunduk. Lüleburgazlıları bu anlamlı kampanyaya destek olmaya davet ediyorum” diye konuştu.

 Haber Buğra KAYA Fotoğraf Lüleburgaz Belediyesi

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek