Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 08 Ekim 2020, Perşembe 09:10 tarihinde eklendi. 1017 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP Gençlik Kolları’nda devir teslim

CHP Lüleburgaz Gençlik Kolları Başkanı Koray Lütfi Kozar, önceki akşam yapılan CHP Lüleburgaz Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Başkanlığı’ndan istifa etti.
CHP Gençlik Kolları’nda devir teslim  

Koray Lütfü Kozar’ın yerine o birliği ile CHP Lüleburgaz Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi olan Onat Ordu Başkanlığa seçildi.

CHP Lüleburgaz İlçe Örgütü’nde dün saat 13.15’te Devir Teslim yapıldı.

CHP Lüleburgaz Gençlik Kolları Başkanı Koray Lütfi Kozar, yaptığı açıklamada; “Yaklaşık altı aydan beri işsizim. Önümüzdeki günlerde çalışmaya başlayacağım. İş saatlerimin uzun olacağından dolayı faydalı olamayacağım için istifa ettim. Partili olarak çalışmaya devam edeceğim.” Dedi.

Görevi devir alan Onat Ordu’da yaptığı açıklamada; ”CHP’ye çok küçükken geldim Gençlik Kolları Başkanı olmak benim hayaldi. Partimi iktidara taşımak için çalışmaya devam edeceğim” dedi.

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Avukat Devrim Gündüz de yaptığı açıklamada; “Bugüne kadar hizmet veren Kolay Başkanıma çok teşekkür ediyorum. Onat Başkanıma da görevinde başarılar diliyorum” dedi.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek