Kırklareli Valisi Ekici'den Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
Milli Mücadele 105 yaşında
Güçlü Tarım, çiftçinin sorunlarını anlattı
Cavit Dedeoğlu hayatını kaybetti
Bu haber 03 Ekim 2020, Cumartesi 09:02 tarihinde eklendi. 1261 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Pasajlara koronavirüs denetimi

Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce ve Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, ilçe genelindeki pasajları denetlendi.
Pasajlara koronavirüs denetimi  

Gerçekleştirilen denetim kapsamında pasajlar tek tek gezildi. Kaymakam Yüce ve Başkan Gerenli, pasajlarda bulunan işyerlerinde maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyulup uyulmadığını inceledi. Denetim sonucunda Kaymakam Yüce ile Başkan Gerenli işletmecilere ve vatandaşlara koronavirüs kurallarına uymaları yönünde telkinlerde bulundu.

 KURALLARA UYULDU

 Yaklaşık 1 saat süren denetimler sonucunda kent merkezindeki pasajların büyük oranda koronavirüs kurallarına uyduğu görüldü. Başkan Gerenli vatandaşların genel olarak koronavirüs kurallarına uyduğunu söyleyerek, “Vatandaşlarımız maske, mesafe ve hijyen kurallarına genel olarak uyuyor. Bunu görmek bizi sevindirdi. Bu hastalığı en kısa sürede birlikte atlatacağız” dedi. 

Haber Buğra KAYA Fotoğraf Lüleburgaz Belediyesi

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek