Kırklareli Valisi Ekici'den Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
Milli Mücadele 105 yaşında
Güçlü Tarım, çiftçinin sorunlarını anlattı
Cavit Dedeoğlu hayatını kaybetti
Bu haber 03 Ekim 2020, Cumartesi 09:00 tarihinde eklendi. 844 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kırklarelispor, Pazarspor’u ağırlayacak

Kırklarelispor, sezonun 3. maçında 4 Ekim Pazar günü evinde Pazarspor’u ağırlayacak. Yeşil-beyazlı ekip, savunması güçsüz rakibine karşı gol arayacak.
Kırklarelispor, Pazarspor’u ağırlayacak  

Misli.com 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden ilimiz temsilcisi Kırklarelispor, 4 Ekim 2020 Pazar günü 15.30’da Pazarspor’u ağırlayacak.

Kırklareli Atatürk Stadyumu’nda oynanacak mücadeleyi Gaziantep Klasman Hakemlerinden Ali Yılmaz yönetecek. Yılmaz’ın yardımcılıklarını ise Onur İçyer, Mehmet Kirişçioğlu ve Serkan Gürbüz yapacak.

Yeşil-beyazlı ekip, 2020-2021 futbol sezonunda ilk iki maçında iki beraberlik alarak iki puan toplarken, Pazarspor ise iki maçta da mağlup olarak puan alamadı.

Gol yollarında iki maçında üretkenlik gösteremeyen, ilk karşılaşmasından 1-1, diğerinden 0-0’lık skorlarla ayrılan Kırklarelispor’un, bu karşılaşmada daha üretken olması ve Pazarspor ağlarına gol yağdırması bekleniyor.

İki maçta iki gol bulan Pazarspor, bunun yanında kalesinde 7 gol gördü.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek