Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 19 Eylül 2020, Cumartesi 15:59 tarihinde eklendi. 1468 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

DEVA Partisi Kırklareli’nde teşkilatlandı

DEVA Partisi Kırklareli İl Teşkilatı’nın kuruluşu tamamlandı.
DEVA Partisi Kırklareli’nde teşkilatlandı  

DEVA Partisi Kırklareli Kurucu İl Başkan yapılan açıklamada; “Genel merkezimizin, Kırklareli’mizde teşkilatlanma çalışmalarını yürütmek üzere yetki verdiği il kurucu heyetimiz Sn. Engin Turan başkanlığında faaliyetlerine başlamış bulunmaktadır. Partimizin hemşerilerimiz ile kucaklaşmasını sağlamak için görev üstlenmiş heyetimiz en kısa zamanda partimize olan ilgiyi fiili bir katılıma ve desteğe çevirmek üzere büyük heyecan ve istek ile çalışacaktır. Bu vesile ile hem kurucu heyet üyelerimizi sizlere tanıtmak hem de yapacağımız çalışmalarla ilgili bilgilendirme yapmak arzusundayız.

Partimiz il merkez ve ilçe teşkilat ofislerinin faaliyete geçmesi, ilçe teşkilatlarımızın ve kurullarımızda görev alacak üyelerin belirlenmesi ile ilgili bilgilendirme de siz değerli basın kuruluşlarımıza sunulacaktır.” Denildi.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek