Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 19 Eylül 2020, Cumartesi 15:37 tarihinde eklendi. 1313 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Genç raketler ter döktü

Lüleburgaz Tenis Kulübü tarafından Lüleburgaz Belediyesi’nin işbirliğiyle 4X4 Tenis Turnuvası düzenlendi.
Genç raketler ter döktü  

Tenis Federasyonu faaliyet programında da yer alan turnuva  Lüleburgaz Yıldızları Kadın Akademisi’nde(LYKA) bulunan tenis kortlarında gerçekleşti. Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında düzenlenen turnuvaya Türkiye’nin dört bir yanından 48 sporcu katıldı.

Kıyasıya rekabet içinde geçen turnuvada; Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, yetkililerden turnuva hakkında bilgi aldı.

Virüs önlemleri alındı

Lüleburgaz’da daha önceden de 2 kez gerçekleşmiş olan turnuva için yoğun koronavirüs önlemleri alındı. Nefesleri kesen turnuvaya sporcular dışında seyirci alınmazken, sporcuların müsabaka öncesi HES kodları alındı. Bunun yanı sıra her sporcunun gün içinde belli aralıklarla ateşleri de ölçüldü.

Başkan bilgi aldı

Öte yandan Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli devam eden turnuvaya ziyarette bulundu. Başkan Gerenli burada Türkiye Tenis Federasyonu yetkilileri ile Lüleburgaz Tenis Kulübü Başkanı Enver Ordukaya’dan bilgi aldı.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek