KATİL EV ARKADAŞI ÇIKTI
Gerenli,  CHP Kadın Kolları’yla buluştu
Pazar günü Zübeyde Hanım Parkı’nda çekim yapıldı
Emrah Kutlu, Kent Konseyi Başkanlığı’na aday oldu
Bu haber 18 Eylül 2020, Cuma 09:14 tarihinde eklendi. 19967 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Serbülent Avcı; “Mücadelenin içinden geliyorum”

Kristal İş Sendikası Genel Merkezi’nde 19-20 Eylül 2020 tarihinde yapılacak Genel Kurul’da Toplu İş Sözleşmeleri’nden (TİS) Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı’na aday olan Serbülent Avcı geçtiğimiz hafta açıklamasını yapmıştı.
Serbülent Avcı; “Mücadelenin içinden geliyorum”  

 Serbülent Avcı dün gazetemize yaptığı açıklamada neden olduğunu Hürfikir okurları ile paylaştı.

Serbületn Avcı yaptığı açıklamada ; “Yaklaşık 14 yıldan beri edindiğim sendikal tecrübe,bilgim ve becerim nedeni ile yaklaşık olarak 6000 civarında olan cam emekçilerine çok katkılarım olacağını biliyorum,19-20 Eylül 2020 tarihinde  yapılacak olan kristal-iş sendikası genel merkez kongresinde kendi şubem ve genel başkanın desteği ile kazanacağımdan hiç şüphem yok. Dünyamızın ve ülkemizin hızla kabuk değiştirdiği bu zamanlarda sendikamızın bundan sonra ki 10 yılına tesir edecek bu kongresinde toplu iş sözleşmelerinden sorumlu genel başkan yardımcılığına adayım. Günümü kurtarmak için değil geleceğimizi kurtarmak için adayım. Emekliliğime 10 yıldan fazla bir zaman var istiyorum ki genç yaşımda edindiğim bu tecrübemden tüm cam emekçileri faydalansın. Şişecam otomotiv fabrikası yaklaşık 700 kişi civarında ve büyüme eğilimi gösteren bir iş yeri böyle bir iş yerinin sendikada profosyonel anlamda temsil edilmesi bir zorunluluk haline gelmiştir. Bu nedenle tüm bölgelerdeki üst kurul delegeleri ve tüm cam işçilerinin desteğine talibim.  Ve diyorum ki Birlikte bu günlere geldik. Geleceğe beraber yürüyeceğiz. Geleceği birlikte inşa edeceğiz.”dedi.

 

Ertan BAYER

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek