Kırklareli Valisi Ekici'den Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
Milli Mücadele 105 yaşında
Güçlü Tarım, çiftçinin sorunlarını anlattı
Cavit Dedeoğlu hayatını kaybetti
Bu haber 17 Eylül 2020, Perşembe 16:49 tarihinde eklendi. 454 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kaymakam Yüce ve Başkan Gerenli’den korona virüs denetimi

Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce ve Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, beraberindeki heyetle beraber, Lüleburgaz Kapalı Pazaryeri ve Semt Merkezi’nde koronavirüs denetimi gerçekleştirdi
Kaymakam Yüce ve Başkan Gerenli’den korona virüs denetimi  

 

Korona virüs vaka sayılarının son günlerde ülkemizde hızla yükselmesi üzerinde yurt genelinde olduğu gibi Lüleburgaz’da da denetimlere ağırlık verildi. Bu kapsamda Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce ve Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, Lüleburgaz İlçe Sağlık Müdürü Önder Porsuk, beraberindeki heyetle beraber, Lüleburgaz Kapalı Pazaryeri ve Semt Merkezi’nde koronavirüs denetimi gerçekleştirdi.

Pazaryeri esnafına ve vatandaşlara yönelik gerçekleştirilen maske, mesafe ve hijyen denetiminden pazaryeri tam not aldı.

Esnafa tam not

Gerçekleştirilen denetim sonucunda pazaryeri esnafının maske ve hijyen kurallarına uyduğu görüldü. Öte yandan Kaymakam Yüce ile Başkan Gerenli vatandaş ve esnafa sık sık maske ve mesafe kuralına uymaları yönünde uyarılarda bulundu.

 Haber Buğra KAYA Fotoğraf Lüleburgaz Belediyesi

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek