Kırklareli Valisi Ekici'den Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
Milli Mücadele 105 yaşında
Güçlü Tarım, çiftçinin sorunlarını anlattı
Cavit Dedeoğlu hayatını kaybetti
Bu haber 10 Eylül 2020, Perşembe 08:21 tarihinde eklendi. 711 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

“Lüleburgaz Kent Ormanı için imzalar atıldı”

Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, Lüleburgaz’ın uzun yıllardır hayali olan Kent Ormanı Projesi’nde önemli bir adım attı.
“Lüleburgaz Kent Ormanı için imzalar atıldı”  

 Başkan Gerenli, Lüleburgaz halkı adına eski hava radar arazisini Lüleburgaz’a kazandıracak olan Kent Ormanı Sözleşmesi’ni imzaladı. Kırklareli Orman İşletme Müdürlüğü’nde atılan imza sonrası konuşan başkan Gerenli, “Lüleburgaz Kent Ormanı hayaline kavuşuyor. Herkese hayırlı olsun” dedi. 

Lüleburgaz “Kent Ormanı” hayalinde tarihi bir dönemece girdi. Lüleburgaz Belediye Meclisi’nin Eylül Ayı 2’nci Olağan Oturumu’nda meclisten 97 hektarlık radar arazisinin Lüleburgaz Belediyesi’nce kiralanması için yetki alan başkan Gerenli, Kırklareli Orman İşletme Müdürlüğü’nde atılan imzalarla birlikte Lüleburgaz Kent Ormanı’nı 20 yıllığına Lüleburgaz Belediyesi’ne kiraladı.

20 YILLIĞINA BİZDE

Kırklareli Orman İşletme Müdürlüğü’nde imzalanan sözleşmeyle birlikte eski hava radar arazisini Lüleburgaz Kent Ormanı olarak kente kazandıracaklarını söyleyen Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, “Amacımız, hayallerin hayat bulduğu bir Lüleburgaz’ı yaşatmak. Bunun için çalışmalarımız tek tek devam ediyor. Bu kapsamda Lüleburgazlıların nefes alabileceği, rahatça vakit geçirebileceği, 97 hektarlık eski radar arazisini Lüleburgaz Kent Ormanı olarak şehrimize kazandırmak için imzayı attık. Lüleburgaz Kent Ormanı kentimize hayırlı olsun” dedi.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek