Kırklareli Valisi Ekici'den Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
Milli Mücadele 105 yaşında
Güçlü Tarım, çiftçinin sorunlarını anlattı
Cavit Dedeoğlu hayatını kaybetti
Bu haber 26 Ağustos 2020, Çarşamba 09:04 tarihinde eklendi. 914 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kırklarelispor’dan orta sahaya takviye

TFF 2.Lig ekibi Kırklarelispor, 2 orta saha oyuncusuyla anlaşarak kadrosunu güçlendirdi.
Kırklarelispor’dan orta sahaya takviye  

Geçtiğimiz sezon Ziraat Türkiye Kupası’nda yakaladığı başarılı performansı önümüzdeki sezon ligde de göstyermek isteyen TFF 2.Lig Beyaz Grup ekibi Kırklarelispor, transferde hareketli günler yaşıyor. Transfer çalışmalarını sürdüren yeşil-beyazlı ekip, iki oyuncuyla görüşmelerini olumlu sonuçlandırdı.

İlimiz temsilcisi Kırklarelispor, 2.Lig ekibi Sarıyerspor’dan 25 yaşındaki orta saha oyuncuları İsmail Ayaz ve Kubilay Akyüz’le 24 Ağustos Pazartesi günü 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Her iki oyuncuda sırasıyla Kasımpaşa, Eyüpspor ve Sarıyer formaları giydi. Kubilay Akyüz, kariyerinde 78 maçta 17 gol, İsmail Ayaz ise 99 maçta 5 gol attı.

Haber Buğra KAYA Fotoğraf Kırklarelispor

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek