Kırklareli Valisi Ekici'den Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
Milli Mücadele 105 yaşında
Güçlü Tarım, çiftçinin sorunlarını anlattı
Cavit Dedeoğlu hayatını kaybetti
Bu haber 24 Ağustos 2020, Pazartesi 09:17 tarihinde eklendi. 570 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Başkan Gerenli’den sıkı denetim

Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, şehrin birçok farklı noktasında belediye ekipleri tarafından gerçekleştirilen alt ve üst yapı çalışmalarını yerinde inceledi
Başkan Gerenli’den sıkı denetim  

  Başkan Gerenli, sorunlu gördüğü noktaları tek tek inceleyerek çalışmalar hakkında teknik ekipten bilgi aldı.

 Belediye Başkan Yardımcıları Erol Özgür, Gökhan Kaya Atay ve beraberindeki heyetle tam saha denetim gerçekleştiren Gerenli, eksik gördüğü konuları tek tek not aldırdı. Asfalt işlemi tamamlanan Özgürlük Caddesi’ndeki kaldırım çalışmalarını da inceleyen Gerenli, “Lüleburgaz için çalışmaya devam ediyoruz. Ekiplerimiz mesai mevhumu gözetmeksizin sahada çalışmalarını sürdürüyor” dedi.

 Okullar Caddesi’ni gezdi

 Gerenli’nin denetimi kapsamında ilk durağı Acı Çeşme Sokak ve Okullar Caddesi oldu. Gerenli Lüleburgaz kent trafiğinin belkemiğini oluşturan söz konusu alandaki kaldırım, asfalt ve menfez çalışmalarını inceledi. Caddede fiziki ömrünü yitirdiği için yenilenen menfez çalışması hakkında bilgi alan Gerenli, daha sonra menfezin yeraltından devam ettiği sokakları tek tek gezdi. Gezdiği Acı Çeşme 1. Ara Sokak’taki üstyapı ve altyapıdaki eksiklikleri tespit eden Gerenli, vatandaşın da sorunlarını dinledi.

 Millet Caddesi’ne inceleme

 Öte yandan Gerenli, Lüleburgaz’da tüm uyarı levhalarına rağmen kazaların yaşandığı Millet Caddesi’nde incelemelerde bulundu. Gerenli, başkan yardımcısı Gökhan Kaya Atay ile söz konusu caddedeki sorunların giderilmesi için alınabilecek önlemleri konuştu.

 Son durak Özgürlük Caddesi

 Gerenli’nin kent turundaki son durağı ise Lüleburgaz Belediyesi ekiplerinin yoğun çalışmaları sonunda baştan aşağı yenilenen Özgürlük Caddesi oldu. Özgürlük Caddesi’ni boydan boya yürüyerek gezen Gerenli, kaldırım çalışması yapan işçilerin de dertlerini dinledi.

 Lüleburgaz için çalışıyoruz

 Gün boyu süren denetimlerle ilgili açıklamalarda bulunan Gerenli, “Tek gayemiz Lüleburgaz’ın daha iyi yerlerde olması. Yapmamız gereken işi yapıyoruz. Lüleburgaz için çalışmaya devam ediyoruz. Ekiplerimiz mesai mevhumu gözetmeksizin sahada çalışmalarını sürdürüyor” diye konuştu.

 Haber Buğra KAYA Fotoğraf Lüleburgaz Belediyesi

 

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek