Kırklareli Valisi Ekici'den Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
Milli Mücadele 105 yaşında
Güçlü Tarım, çiftçinin sorunlarını anlattı
Cavit Dedeoğlu hayatını kaybetti
Bu haber 22 Ağustos 2020, Cumartesi 08:45 tarihinde eklendi. 504 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Başkan Gerenli, İstanbul Caddesini temizledi

Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli ve Belediye Başkan Yardımcısı Erol Özgür, gelişmiş teknolojiye sahip temizlik araçlarının tanıtımı sırasında İstanbul Caddesini temizleyerek, araçları inceledi.
Başkan Gerenli, İstanbul Caddesini temizledi  

 Daha yaşanılabilir ve temiz bir Lüleburgaz için çalışmalarını hızla sürdüren Lüleburgaz Belediyesi, alt ve üst yapı çalışmalarının yanı sıra şehrin temizliği için gelişmiş teknolojiyle donatılan temizlik araçlarını inceledi.

 Bu kapsamda kentin daha hızlı ve kolay temizlenebilmesi için üstün teknoloji ile donatılan kent temizleme araçlarının tanıtımı gerçekleştirildi. Kongre Meydanı’nda firma yetkilileri tarafından gerçekleştirilen tanıtımda Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, Lüleburgaz Belediye Başkan Yardımcısı Erol Özgür ve daire müdürleri bulundu.

 Başkan caddeyi temizledi

 Firma yetkilileri temizleme aracı hakkında Başkan Gerenli’ye bilgilendirmede bulundu. Bu sırada Lüleburgaz Belediye Başkanı Gerenli ve Başkan Yardımcısı Erol Özgür temizleme araçlarını bizzat test etti. Temizlik aracının kontrolünü alan Gerenli ve Özgür, birlikte İstanbul Caddesi’nde kısa bir temizlik çalışması yaptı. Başkan Gerenli ve Özgür’ün yaptığı çalışma vatandaşlar tarafından ilgiyle takip edildi.

 “Lüleburgaz için çalışıyoruz”

 Lüleburgaz’ın dört bir yanında belediye ekiplerinin yoğun bir çalışma içerisinde olduğunu hatırlatan Gerenli, “Her geçen gün artan nüfusu olan kentimize daha iyi hizmet etmek için üstün teknolojili ile donatılmış araçları inceledik. Hedefimiz daha hızlı ve kolay bir şekilde Lüleburgaz’ın her sokak ve caddesini temizlemek. Bu kapsamda kullanımı oldukça kolay olan söz konusu temizlik araçlarını denedik. Lüleburgaz için çalışıyoruz. Daha iyi bir Lüleburgaz için çalışmalarımız sürecek” diye konuştu.

 Haber Buğra KAYA Fotoğraf Lüleburgaz Belediyesi

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek