Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 18 Ağustos 2020, Salı 08:59 tarihinde eklendi. 880 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Umudun ve çözümün adresi CHP

CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, partinin geçtiğimiz haftalarda gerçekleşen kurultayının ardından ikinci çalışma ziyaretini gerçekleştirdi.
Umudun ve çözümün adresi CHP  

“Siyaset Zenginleşme Aracı Değildir, Halka Hizmet Aracıdır ”

Siyasetin amacının halka hizmet etmek olduğunu belirten CHP Kırklareli Milletvekili ve Grup Yönetim Kurulu Üyesi Vecdi Gündoğdu; kurultayın ardından, Cumhuriyetimizi demokrasiyle taçlandırmayı hedeflediklerini ve bu doğrultuda çalışmalarına devam ettiklerini belirtti.

Türkiye’nin 18 yıllık sorunlarının çözümüne talip olduklarını belirten Gündoğdu “Kişinin kimliği farklı olabilir, inancı farklı olabilir, yaşam tarzı farklı olabilir, Türkiye’nin herhangi bir coğrafyasında yaşayabilir; köyde, kentte, kasabada, ilçede yaşayabilir ama bir sorunu varsa o sorunun çözümüne talip olan bir partiyiz. Bizler yeni dönemde iktidar yolculuğumuzda bu sorunları çözmeye talip olduğumuzu herkese anlatıyor ve anlatmaya da devam edeceğiz.

Bizler hiçbir zaman siyaseti bir zenginleşme aracı olarak görmedik ve görmüyoruz. Bizim iktidar partileriyle aramızdaki temel farkımız budur. Onlar siyaseti zenginleşme aracı olarak görüyorlar. Bizler ise siyaseti halka hizmet aracı olarak görüyoruz.” dedi.

Bu doğrultuda çalışma ziyaretlerini sürdüren Milletvekili Gündoğdu; Kırklareli Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği, Kırklareli Eczacılar Odası, Sakatlar Derneği Kırklareli Şube Başkanlığı, Kırklareli Tarım Kredi Kooperatifi, Şehit ve Gazi Aileleri Derneği, Kırklareli Spor Kulübü, Kırklareli Mahalle Muhtarları Derneği, Kırklareli Tabip Odası’nı ziyaret ederek sorunları ve CHP iktidarında getirecekleri çözümleri konuştu.

Milletvekili Gündoğdu daha sonra; Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Kırklareli Şubesi, Kırklareli

Ticaret Borsası, Atatürkçü Düşünce Derneği Kırklareli Şubesi’ni,  Eğitim-Sen Toplantı Salonu'nda KESK Kırklareli Şubeler Platformu, TMMOB Kırklareli İl Koordinasyon Kurulu ve Tüm Emekli-Sen Kırklareli Şubesi temsilci ve yöneticileriyle görüş alış verişinde bulundu. CHP iktidarında neler yapacaklarını ve sorunların çözümü için yapılacakları anlattı.

Gündoğdu, CHP’nin umudun ve çözümün adresi olduğunu belirtti.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek