Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 15 Ağustos 2020, Cumartesi 16:21 tarihinde eklendi. 886 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz’da toplu sünnet

Bu yıl, geleneksel toplu sünnet şölenini pandemi nedeniyle gerçekleştiremeyen Lüleburgaz Belediyesi, 29 çocuğa sünnet malzemeleriyle altın dağıttı.
Lüleburgaz’da toplu sünnet  

Lüleburgaz Belediyesi dezavantajlı kesimde kalan 29 çocuğa sünnet malzemeleriyle altın dağıttı. Çocuklarla malzeme dağıtımında bir araya gelen Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, “Bu yıl koronavirüs önlemleri kapsamında toplu halde sünnet şöleni yapamıyoruz. Minik yavrularımıza şimdiden geçmiş olsun” dedi. Kentin farklı bölgelerinden 29 dezavantajlı çocuğun sünneti 17-18 Ağustos tarihlerinde hastanede yapılacak.

Geçtiğimiz yıl büyük bir coşkuyla toplu sünnet şöleni gerçekleştiren Lüleburgaz Belediyesi, etkinliği bu yıl koronavirüs önlemleri kapsamında gerçekleştirdi. Lüleburgaz Belediyesi Hizmet Binası Turkuaz Toplantı Salonu’nda yapılan sünnet malzemeleri dağıtma etkinliğine çocuklar koronavirüs önlemleri kapsamında iki bölüm halinde alındı. Sünnet kıyafeti ve malzemeleri her çocuğa ayrı ayrı dağıtıldı.

Başkandan miniklere ziyaret

Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli sünnet olacak çocukları toplantı salonunda ziyaret etti. Başkan Gerenli çocuklara tek tek sünnet hediyesi olarak altın dağıtırken, “Bu yıl koronavirüs salgını nedeniyle geçtiğimiz yılki gibi toplu sünnet şöleni yapamıyoruz. Bu nedenle küçük bir etkinlik gerçekleştirmek istedik. Minik yavrularımıza şimdiden geçmiş olsun” dedi.

Sünnet 17-18 Ağustos’ta

Öte yandan Lüleburgaz Belediyesi’nin sünnet malzemesiyle altın dağıtımını gerçekleştirdiği minikler 17 ve 18 Ağustos tarihlerinde hastanede sünnet olacak.

Haber Buğra KAYA Fotoğraf Lüleburgaz Belediyesi

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek