Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 14 Ağustos 2020, Cuma 09:11 tarihinde eklendi. 587 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Film Akademisi’nden yine bir ilk

Lüleburgaz’da sinema sektörüyle ilgili gençlere dersler veren Trakya Film Akademisi, pandemi nedeniyle öğrencilerinin çektiği kısa filmleri Youtube üzerinden yayınlayarak bir ilki gerçekleştirdi.
Film Akademisi’nden yine bir ilk  

Sinema sektörüne ilgili gençleri sektörle buluşturan ve kazandıran Trakya Film Akademisi, öğrencilerinin çektiği, oynadığı ve yönettiği kısa filmlere Covid-19 nedeniyle gala gösterimi yapamadı. Trakya Film Akademisi tarafından, yine bir ilk gerçekleştirilerek öğrencilerinin yönetmenliğini, oyunculuğunu ve senaristliğini yaptığı “Çocuk” ve “ Bandırma Vapuru” isimli kısa filmler, 11 Ağustos Salı günü Youtube üzerinden canlı yayınlandı. 

Trakya Film Akademisi Yöneticisi Dilek Çakır “Türkiye’de ilk YouTube canlı yayın kısa film galasını gerçekleştirmenin heyecanını yaşadık. Umarım eski canlı izleyicilerimize bir an önce kavuşuruz.” dedi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek