Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 14 Ağustos 2020, Cuma 09:07 tarihinde eklendi. 739 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

AK Parti’den Ankara çıkarması

AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, Babaeski İlçe Başkanı Fatih Yağcı ve AK Parti İl Gençlik Kolu Başkanı Bahadır Kovankaya ile birlikte Ankara’daydı.
AK Parti’den Ankara çıkarması  

Bakanlık ziyaretlerinde bulunan AK Partili il yöneticileri, ziyaret programı kapsamında Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Dr. Mehmet Selim Bağlı, Sağlık Bakanlığı Bakan Yardımcısı Halil Eldemir, Gençlik ve Spor Bakanlığı Bakan Yardımcısı İhsan Selim Baydaş, Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Dr. Nureddin Nebati, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan’ı makamlarında ziyaret etti.

AK Parti İl Başkanı Alper Çiler, bakan yardımcılarıyla görüşmesinde Kırklareli ve ilçelerinde yapımları devam eden ve yapılacak olan yatırım ve projeleri görüştü.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti İl Başkanı Alper Çiler “  2023, 2053 ve 2071 hedeflerimiz doğrultusunda milletvekilimiz ve teşkilâtımızla birlikte daha da güçlenerek emin adımlarla durmadan, yılmadan çalışmalarımıza devam edeceğiz. Nazik misafirperverlikleri için değerli Bakanlarımıza teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

Buğra KAYA

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek