Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 12 Ağustos 2020, Çarşamba 08:58 tarihinde eklendi. 527 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz THK'ya deri bağışı

Türk Hava Kurumu (THK) Lüleburgaz Şubesi Saymanı Hasan Aktaş, Kurban Bayramı'nda 5 bin 301 koyun, 226 keçi ve 265 sığır derisi toplandığı belirtti.
Lüleburgaz THK'ya deri bağışı  

Aktaş, gazetecilere, her yıl kurban bayramında deri bağışlarını kabul ettiklerini söyledi.

Kurban derilerinden elde edilen gelirin THK Üniversitesinde okuyan şehit, gazi ve ihtiyaç sahibi çocuklara burs verilmesi başta olmak üzere birçok alanda kullanılacağını ifade eden Aktaş, "Uçak, hava ambulansları ile hasta ve yararlıların en yakın sağlık kuruluşuna ulaştırılmasında, yangın söndürme uçakları ile çıkan orman yangınlarına müdahalede ve Lüleburgaz ilçemizde açılan ücretsiz havacılık eğitim kurslarında eğitim için kullanılacaktır. Vatandaşların THK ailesine inanarak bağışladıkları kurban derileri için teşekkür ediyoruz. Geleceğin pilotlarını, uçak mühendislerini yetiştirecek olan THK ailesi olarak bizlere olan güveni hiçbir zaman boşa çıkarmamak için var gücümüzle çalışmaya devem edeceğiz."

 

A.A.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek