HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 12 Ağustos 2020, Çarşamba 08:56 tarihinde eklendi. 1499 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Akım Koleji’nden en eski öğretmenine plaket

Lüleburgaz Özel Akım Koleji tarafından 10 Ağustos Pazartesi günü okulun spor salonunda 2020-2021 eğitim öğretim dönemi açılış programı yapılarak öğretmenlerle buluşuldu
Akım Koleji’nden en eski öğretmenine plaket  

. Programda Akım Koleji’nin en eski öğretmeni Elif Özdemir Kabil de kürsüye çıkarak Akım Koleji’nde çalıştığı 10 yılın ardından duygu ve düşüncelerini diğer öğretmenlerle paylaştı.

Elif Özdemir Kabil konuşmasında; 10 yıldır kurumda çalışmaktan dolayı duyduğu mutluluğu ve heyecanı aktardı. Akım Koleji ailesinde kendi ailesini de kurduğunu belirten Elif Özdemir Kabil’in konuşması büyük alkış aldı.

Daha sonra Okulun Kurucu Ortağı Coşkun Kabil, eşi Elif Özdemir Kabil’e 10. yılını doldurması dolayısıyla plaket takdim etti.

17 Ağustos’ta eğitim başlıyor

Programda Akım Koleji’nin 2020-2021 eğitim öğretim dönemine 17 Ağustos 2020 Pazartesi günü başlayacağı öğrenildi. Akım Koleji yöneticileri, Milli Eğitim Bakanlığı’nın yeni dönem için hazırladıkları tüm eğitim planlarına hazır olduğunu belirttiler.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek