Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 11 Ağustos 2020, Salı 09:09 tarihinde eklendi. 793 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Akım Koleji’nden yeni dönem açılışı

Lüleburgaz’da bulunan Akım Koleji, 2020- 2021 eğitim öğretim dönemi öğretmenler için açılış programı okulun spor salonunda yapıldı.
Akım Koleji’nden yeni dönem açılışı  

 Tüm öğretmenlerin programda yerini almasının ardından, İstiklal Marşı okundu.

İstiklal Marşı’nın ardından Okulun Kurucuları’ndan Coşkun Kabil bir açıklama yaptı.

Yaptığı konuşmasında geçtiğimiz yıl yaşanan pandemi sürecine değinen Coşkun Kabil; “Hepinizin bildiği gibi geçtiğimiz yıl CORONAVİRÜS COVİT 19 Pandemisi yaşadık. Epey tırpandık. Bu yıl gerekli önlemleri aldık. Öğrencilerimiz özel sınıflarda eğitim görecek. Bizde eğitim ve öğretimizi ona göre yapacağız” dedi.

Şampiyon Robert Koleji’nde

Coşkun Kabil’in konuşmasının ardından okulun çıkartmış olduğu Türkiye Şampiyonu Gönenç Elemenli için Kırklareli Valisi Osman Bilgin’in gönderdiği teşekkür plaketi öğretmenlerine verildi. Gönenç Elemenli’nin Robet Koleji’ne yerleştiği öğrenildi.

Belgelerin verilmesinin ardından 8 yıldan beri Akım Koleji’nde bulunan Remziye Atakan, 40 yıllık eğitim hayatında yaşadıklarını anlatan bir konuşma yaptı.

Remziye Atakan’ın konuşmasının ardından okulun öğretmenlerini kendisini tanıttı.

Program toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Buğra KAYA

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek