Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 10 Ağustos 2020, Pazartesi 09:23 tarihinde eklendi. 4723 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Vekil’den dillere destan düğün

CHP Kırklareli Milletvekili ve AB Uyum Komisyonu Üyesi Turabi Kayan ile CHP Lüleburgaz İlçe Örgütü eski Yöneticileri’nden Gülşen Öztürk, geçtiğimiz Cuma gününün akşamı Lüleburgaz Carmen Wedding House’de düzenlenen dillere destan bir düğünle dünya evine girdi.
Vekil’den dillere destan düğün  

Çiftin nikahını saat 21.30’da Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli kıydı.  Gelin Gülşen Öztürk’ün nikah şahitliğini patronu SMMM Ersan Özkul yaparken damat Turabi Kayan’ın nikah şahitliğini CHP Grup Başkan Vekili ve Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, CHP Parti Meclisi Üyesi ve CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamza Çebi, CHP İstanbul Milletvekili İlhan Kesici, CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz yaptı.

Düğüne gelen davetlilerin girişte ateşi ölçülürken maske uyarısı da yapıldı. Düğünde gelin arabasını seçen Kemal Hakan Istırman aynı zamanda gelin arabasını şoförlüğünü de yaptı.

Düğüne Kırklareli Valisi Osman Bilgin, Lüleburgaz’ın Yeni Kaymakamı Salih Yüce, CHP Grup Başkan Vekili ve CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, CHP Parti Meclisi Üyesi ve İstanbul Milletvekili Akif Hamza Çebi, CHP İstanbul Milletvekili İlhan Kesici, CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, CHP İstanbul Milletvekili Sibel Özdemir, CHP Ankara Milletvekili Nihat Yeşil, CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel, CHP Amasya Milletvekili Mustafa Tuncer, CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygün, CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğu, Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, Edirne Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun yakın akrabası Haydar Halisçelik ile birlikte CHP’nin Kırklareli’nde bulunan ilçe ve belde belediye başkanları, İl ve İlçe Teşkilatları, Oda Başkanları, Muhtarlar, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Lüleburgaz Kent Konseyi bileşenleri katıldı.

Saat 17.00’de başlayan takı töreni saat 21.30’daki nikah törenine kadar devam etti. Nikah Töreni’nin ardından düğüne katılan davetliler gelin ve damatla birlikte doyasıya eğlendi.

Ertan BAYER 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek