Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 07 Ağustos 2020, Cuma 09:32 tarihinde eklendi. 776 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

OKUR MEKTUBU

CHP üyeleri dertli; “Türkiye’de genelinde oylarımız artıyor, Kırklareli’nde oylarımız azalıyor”
OKUR MEKTUBU  

CHP’nin Kırklareli genelindeki üyeleri partilerinin son aylarda güç kaybetmesinden şikayetçi olduklarını belirterek gazetemize bir okur mektubu gönderdiler.

CHP Kırklareli İl Başkanlığı’na Lüleburgazlı il başkanının yaramadığını belirten CHP’li üyelerin oku mektupları şöyle;

“Partimiz Kırklareli’nde oy kaybediyor;

CHP olarak partimiz Türkiye genelinde oylarını arttırırken Kırklareli genelinde ise oylarını azaltıyor. 2019 yılının Mart ayında belediyeyi kaybettikten sonra partimize Lüleburgazlı bir il başkanı iyi gelecek düşüncesi ile Avukat Alaaddin Güncer’i CHP İl Başkanlığı’na seçtik.  Bizleri bazı partililerimiz “Burgaz da çelenk koyamayan ilçe başkanı, Kırklareli’ne ne katacak ?” diye uyarmalarına rağmen bize kendisinin  Kırklareli’ni toparlayacağını düşündük.  Ancak ilk icraatı 25’te 15 oy üstünlüğümüz olan  Kırklareli Belediye Meclisi’nde Encümen Üyeliklerini ve önemli komisyon başkanlıklarını AKP, MHP ve Bağımsızlara kaptırmak oldu.  Daha sonra İl Başkanı Kırklareli’nde iken CHP YDK’ya Lüleburgazlı bir Avukat kardeşimizi soktuk. Şimdi İl Başkanı Lüleburgazlı oldu. CHP’de PM,’ye, MYK’ye ve YDK’ya kimseyi sokamadık. Lüleburgazlı il başkanı CHP Kırklareli’nin toparlamaya mı geldi?  Yoksa tamamen bitirmeye mi geldi anlayamadık. Partimizin büyüklerinin bir an önce bu işe el atması gerekiyor. Aksi halde CHP önce Kırklareli Merkez’de sonra da Pınarhisar, Pehlivanköy, Demirköy, Kofçaz gibi ilçelerde kötüye gidiyor. Babaeski’de belediyeyi kazansa bile oransal olarak 2014 yılının çok altında oy aldı. Bu kayıplar devam eder.” Diyerek partinin Kırklareli’nde oy kaybetmesini istemediklerini dile getirdiler.

CHP’nin, Kırklareli, Lüleburgaz,  Babaeski, Demirköy, Kofçaz ve Pehlivanköy üyeleri

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek