Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 07 Ağustos 2020, Cuma 09:27 tarihinde eklendi. 663 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kırklareli’nde ki denetimlere Vali Bilgin de katıldı

Kırklareli Valisi Osman Bilgin, İçişleri Bakanlığı'nın genelgesi doğrultusunda yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerine yönelik "Sağlık İçin Hepimiz İçin" sloganıyla başlatılan denetimlere katıldı.
Kırklareli’nde ki denetimlere Vali Bilgin de katıldı  

Vali Bilgin ve beraberindeki Ticaret İl Müdürü Mustafa Uzan ile zabıta ekipleriyle bir restoranda denetimde bulundu.

Restorandaki tedbirleri inceleyen Vali Bilgin, gazetecilere, dünyanın koronavirüs salgını ile mücadele ettiğini söyledi.

Koronavirüsün hafife alınmaması gerektiğini ifade eden Bilgin, toplum sağlığı için herkesin tedbirlere en iyi şekilde riayet etmesini beklediklerini belirtti.

Denetimlerde ceza uygulamasından ziyade rehberlik edici, bilgilendirici çalışmalar yürüttüklerini aktaran Bilgin, şunları kaydetti:

"Koronavirüsle birlikte ülkemiz ve dünya bu süreçten çok ciddi etkilendi. Bu sadece bireysel sağlık sorunu değil toplum sağlığı sorunu. Ciddi boyutlara ulaşmış bir sorun. Hepimiz bu konuda duyarlı olmalıyız. Sağlık için hepimiz için. Bireysel bazlı değil hepimiz için sağlık meselesi. Bununla ilgili yaklaşık 12 denetleme alanımız var. Bu denetleme alanın içerisinde restorandan, plajlara, otellerden, fabrikalara kadar denetleme faaliyeti yürütüyoruz.

Vatandaşların koronavirüs karşısında duyarlılığını arttırmak istiyoruz. Bayram tatilinde de gördük. Son günlerde bir rehavet ortaya çıktı. Bu rehavet doğru bir yöntem değil, çünkü bireysel ve toplumsal sağlığımız için risk devam ediyor. Bazı ülkelerde ikinci dalgadan bahsediliyor. Ülkemizin ikinci dalgaya girmemesi ve bu konuda sıkıntı yaşamaması için hep birlikte tedbirleri alalım."

A.A.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek