Ovacık Köyünde Yaprak Leyleğe Yuva
İl İdare Şube Başkanları Toplantısı gerçekleşti
EĞİTİMDE ŞİDDET YASASI ÇIKARILSIN!
Kırklareli Belediye Meclisi gelecek hibelere hayır dedi
Bu haber 07 Ağustos 2020, Cuma 09:17 tarihinde eklendi. 735 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Çöp kamyonu ve konteynırları köylerin hizmetine sunuldu

Lüleburgaz’a bağlı köylerin çöplerinin toplanması amacıyla alınan çöp kamyonu ve çöp konteynırları, Hamitabat Köyü’nde Kırklareli Valisi Osman Bilgin’in katılımıyla gerçekleştirilen törenle köy halkının hizmetine sunuldu.
Çöp kamyonu ve konteynırları köylerin hizmetine sunuldu  

Törene Kırklareli Valisi Osman Bilgin, Lüleburgaz Kaymakam Vekili ve Babaeski Kaymakamı Şenol Levent Elmacıoğlu, AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, AK Parti Lüleburgaz İl Genel Meclis Üyesi Hüseyin Tuzcu, kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Vali Bilgin ve Milletvekili Minsolmaz’ın çöp kamypnu ve konteynırlarını teslim etmesinin ardından Lüleburgaz’ın 18 köyüne yapılması planlanan Çocuk Oyun Parklarının yer seçimi uygulaması Hamitabat Köyü’nde yapıldı.

Programın devamında Vali  Bilgin  ve Milletvekili Minsolmaz,  İl Özel İdaresi tarafından yapımı tamamlanan Hamitabat Köyiçi ve Hamitabat-Çeşmekolu köy yolunun asfalt çalışmalarını yerinde incelediler.

Hamitabat Köyü ziyaret programında son olarak Lüleburgaz’da faaliyet gösteren TPAO üretim tesisleri gezilerek, yetkililerden çalışmalar ve üretim aşamaları hakkında bilgiler alındı.

Buğra KAYA

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek